Tehnopolis
StoryEditor

Bug Future Show u kinu Europa okuplja najmanje 1.500 posjetitelja

21. Siječanj 2016.
Piše:
lider.media

Najveće okupljanje ljubitelja tehnologije, novih uređaja i ICT trendova u Hrvatskoj, treći po redu Bug Future Show (BFS), održat će se u zagrebačkom kinu Europa 28. siječnja, a organizatori očekuju najmanje 1.500 posjetitelja.

Najavljujući ovogodišnji BFS u četvrtak na konferenciji za medije, glavni urednik informatičkog magazina Bug koji s partnerima organizira taj događaj Miroslav Rosandić, naglasio je kako posjetitelje kao i u prva dva izdanja očekuje cjelodnevno događanje uz niz vrhunskih audio-vizualnih sadržaja i novih tehnoloških uređaja, pametnih telefona, tableta itd.

- Vjerujemo da ćemo i ove godine imati oko 1.500 posjetitelja, a BSF se razlikuje od ostalih tehnoloških skupova po tome što je ulaz besplatan, ali je potrebna prijava na web stranicama, kazao je Rosandić.

Izvršni urednik Buga i direktor konferencije Dragan Petric najavio je da će ovogodišnji BFS pod sloganom "A New Time Zone" publiku odvesti u neku posve drugu vremensku zonu te prikazati najnovije tehnološke i elektroničke trendove s nedavno završenog svjetskog sajma CES u Las Vegas.

- Sa CES-a nam ove godine dolazi jedan od čelnih ljudi tog sajma Shawn G. Dubravac koji će održati uvodno predavanje o tome kako digitalna sudbina briše granice, a sve će vjerojatno iznenaditi i strastvenost poduzetnika Goranka Fižulića prema 3D printingu o čemu će govoriti na BFS-u, te predavanje matematičara Tonija Miluna o tome kako je sve već digitalizirano, izdvojio je Petric.

Na BFS-u će biti i dosta i zabavnih sadržaja, nagradnih igara, a posebnu prezentaciju imat će Hrvatski telekom (HT) kao glavni partner, čija je direktorica korporativnih komunikacija Nina Išek Međugorac na konferenciji za novinare najavila da će HT-ovi stručnjaci predstaviti trendove IP migracije odnosno konvergencije mobilnih i fiksnih mreža i usluga.

28. travanj 2024 13:55