Studentski Lider klub
StoryEditor

Glasajte za timove koji putuju u finale Digitalnog inkubatora by Hrvatski Telekom!

15. Lipanj 2022.

Bliži se veliko finale Digitalnog inkubatora by Hrvatski Telekom u kojem će najbolji timovi učenika i studenata iz cijele Hrvatske prezentirati svoja inovativna rješenja pred stručnim žirijem te osvojiti vrijedne nagrade i titulu najboljih mladih inovatora.

U odabiru timova koji će otputovati u Zagreb kako bi predstavili ono na čemu su vrijedno radili proteklih nekoliko mjeseci možete sudjelovati i vi i to putem glasanja na službenoj Facebook i Instagram stranici Instituta za inovacije – Innovation Institute.

Kliknite OVDJE kako biste dali glas željenom timu među školarcima te OVDJE ukoliko želite podržati tim koji smatrate najboljim među studentima.

Digitalni inkubator je u svoje dvije godine postojanja izgradio zajednicu od preko 4500 mladih, proaktivnih i poduzetnih pojedinaca koji vide stvari drugačije i žele stvarati vrijednost. Učenici osnovnih i srednjih škola te studenti različitih fakulteta iz svih krajeva Hrvatske imaju se priliku kreativno izraziti te kroz različite aktivnosti inkubatora trenirati vlastitu kreativnost.

Cilj ih je u online okruženju kroz StellarPlatform.com sve skupa povezati oko područja i tema koje ih vesele i interesiraju, a kako bi vlastitu strast usmjerili u stvaranje nečeg novog i smislenog.

26. travanj 2024 01:12