Studentski Lider klub
StoryEditor

‘Learn to Invest‘ otvara vrata kripto i metaverse entuzijastima, ali i ‘tradicionalnim‘ ulagačima

10. Listopad 2022.

Bilo da ste tim ‘medvjed‘ ili tim ‘bik‘, nećete htjeti propustiti ovu priliku

Ekonomska klinika, neprofitna udruga studenata Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, u suradnji s generalnim sponzorima projekta Electrocoinom i InterCapitalom, nastoji educirati i osvijestiti građane o različitim mogućnostima ulaganja, podići razinu financijske pismenosti sudionika te na taj način pridonijeti boljem upravljanju osobnim financijama.

Stoga organiziraju četvrto izdanje konferencije ‘Learn To Invest‘ koja se održati 15. i 22. listopada 2022. godine u hotelu Dubrovnik.

Panel rasprave i stručna predavanja su tematski podijeljena – obuhvaćajući teme NFT-a, metaversea, kriptovaluta i blockchain tehnologije, ‘klasičnih‘ ulaganja koja se sastoje od ulaganja u zlato, nekretnine, dionice i obveznice te teme utjecaja razvoja tehnologije na ulaganja.

Zašto se prijaviti?

Osim prilike za stjecanje znanja o navedenim temama od vrsnih stručnjaka koji stoje iza imena kao što su Electrocoin, InterCapital, Centar Zlata, RMRK, Zaba, Optimtrader, Alice in Blockchains, Polygon Guild, Opereta i drugih, ovaj projekt je idealna prilika i za izgradnju networka, kako s predavačima i panelistima, tako i s ostalim sudionicima koji dijele iste interese i strast za navedene teme.

Projekt je namijenjen studentima svih fakulteta, građanima početnicima, kao i onima koji su se već susreli s različitim oblicima investiranja. Sudjelovanje je besplatno, a prijave su otvorene putem obrasca.

19. travanj 2024 11:39