Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Matija Kopić se povlači s pozicije izvršnog direktora u Gideonu

16. Srpanj 2022.
Matija Kopić, Gideon Brothers

Matija Kopić, osnivač Gideona, uspješne tvrtke za robotiku i umjetnu inteligenciju koja razvija autonomne mobilne robote za industriju i logistiku objavio je na svom LinkedIn profilu da se povlači s pozicije izvršnog direktora Gideona zbog osobnih razloga.

- Bila mi je životna čast suosnivati, voditi i služiti izvanrednim ljudima Gideona tijekom proteklih 5,5 godina, zajedno sa svojim suosnivačima dr. Edinom Kočom, Josipom Česićem, Krunom Stražancem i drugim inspirativnim pojedincima koji su nam se pridružili na putovanju – napisao je u objavi.

Dodao je kako u tvrtki ostaje u ulozi savjetnika te je najavio kako njegovo mjesto preuzima Steve Petrović koji je do sada radio kao direktor proizvodnje u tvrtki Gideon Brothers.

U tvrtku Gideon Brothers Steve je došao s pozicije predsjednika Uprave Elektrode Zagreb, a prije toga obnašao je niz upravljačkih pozicija u Hrvatskoj i Kanadi. Među ostalim, bio je voditelj odjela za tehnologiju i industrijsku praksu u C.J. Stafford & Associates, kanadskoj tvrtki za executive search i interim management te generalni direktor odjela proizvodnje u splitskom Tromontu.

19. travanj 2024 13:16