Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Begovićevo Trast otpremništvo u predstečaju, promjena u Upravi Elke

04. Travanj 2022.
Miljan Begović

Otvoren je predstečajni postupak nad tvrtkom TRAST OTPREMNIŠTVO u vlasništvu Miljana Begovića, a za povjerenika u postupku imenovan je Martin Lukin. Predstečaj je pokrenut na prijedlog dužnika, a iz potvrde Financijske agencije o blokadi računa i novčanih sredstava vidljivo je da na računima i novčanim sredstvima tvrtke evidentirano 10 dana blokade zbog nepodmirenih dugova koji iznose nešto više od milijun kuna.

Jože Rus više nije član Uprave ELKE, tvrtke koja se bavi proizvodnjom elektroničkih i električnih žica i kablova.

Pero Kovačić postao je novi član NO-a CROATIA OSIGURANJA.

Tvrtka INSTAR INFORMATIKA, koja se bavi nespecijaliziranom trgovinom na veliko, promijenila je naziv u INSTAR CENTER te se iz Zagreba preselila u Veliku Goricu.

Mateo Mavrić postao je član NO-a KOMUNALNOG DRUŠTVA AUTOTROLEJ umjesto Darka Špoljarića.

Ester Weingartner imenovan je novim direktorom tvrtke za posredovanjem proizvoda GLOVOAPP TECHNOLOGYA umjesto Drage Cote.

Franjo Josić je iz direktora preimenovan u predsjednika Uprave FRANC MONTA, a Paulina Deković postala je članica novoformirane Uprave tvrtke. Tvrtka je inače registrirana za uvođenje instalacija vodovoda, kanalizacije, plina, instalacija za grijanje i klimatizaciju.

Marina Papak imenovana je novom direktoricom GLOBAL EURO-TRADEA umjesto Bojane Sruk.

Martina Ščavničar Strahija više nije direktorica čakovečke tvrtke S-MOTO TEAM.

Ivana Voloder postala je nova članica Uprave MAX TEAMA umjesto Gorana Čeliga.

Ivan Rimac više nije prokurist tvrtke LIMA – O. I.

Nakon što je francuski FINANCIERE LOOPING HOLDING preuzeo AQUAPARK ISTRALANDIA, Laurent Eugène Jacques Bruloy imenovan je predsjednikom Uprave, a Charles Andrè Marie Bennet i Règis Francois Renè Marie Marcais pridružili su se Mauru Kovačiću i Paolu Kovačiću kao članovi Uprave.

Stjepan Špiljak postao je novi član NO-a NISKOGRADNJE iz Pregrade umjesto Damira Batište.

Alen Tarabić je s pomoću svoga FDG TRADEA iz Banje Luke (BiH) potpuno preuzeo vlasništvo nad tvrtkom GRUPE FDG iz Zagreba nakon što je Gordana Grubeša napustila njezino vlasništvo. Također, dosadašnji tvrtkin prokurist Pero Popović postao je njezin novi direktor. 

Joni Mišević dodijeljena je prokura u GRADIMATU iz Druma.

25. travanj 2024 16:09