Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Centner napustio Upravu Erste Banke, nova direktorica Conagra foodsa…

12. Rujan 2022.

Borislav Centner napustio je Upravu riječkog ERSTE&STEIERMÄRKISCHE BANKA, u kojem je bio od 1995. godine. Otišao je na vlastiti zahtjev, a karijeru će nastaviti u okviru ERSTE GRUPE kao glavni savjetnik Uprave ERSTE BANKE za poslovanje s gospodarstvom i financijska tržišta.

Vlasnica i dosadašnja prokuristica tvrtke CONAGRA FOODS Sanja Brkić preuzela je direktorsku poziciju od Danielea Pine.

Giacomo Disaro je nakon godinu dana napustio Upravu ACCIAIERIE BERTOLI SAFAUA SISAK.

Sebastian Andreas Bader zamijenio je Petra Burazina na mjestu direktora tvrtke KIK TEXTILIEN UND NON-FOOD iz Jablanovca.

Odlukom Skupštine tvrtke VARGON prihvaćen je plan odvajanja s preuzimanjem, pri čemu je dio imovine VARGONA prenesen na tvrtku BRITVIĆI.

Junichi Kajima postao je novi predsjednik NO-a CHROMOS BOJA I LAKOVA umjesto Huberta Culika, Bastian Tilmann Krauss imenovan je novim zamjenikom predsjednika NO-a umjesto Petera Venturinia, a Mitsuru Masunaga je postao novi član NO-a umjesto Romana Pirnata.

Karlovačka tvrtka VODOVOD I KANALIZACIJA pripojila je tvrtku VODOVOD LASINJA.

Tanja Kragulj Mežnarić postala je nova predsjednica NO-a tvrtke FINVEST CORP umjesto Denisa Fudurića, Miroslava Goričnik-Gojsalić imenovan je njezinim zamjenikom umjesto Dragana Ergarca, a Nives Ernoić nova je članica NO-a umjesto Branimira Jerneića.

Dosadašnji član Uprave vinkovačke tvrtke ATENZA Tomislav Živković imenovan je njezinim predsjednikom, a Domagoj Pole imenovan je novim članom Uprave tvrtke.

PILANA KRASNO potpisala je ugovor o podjeli s preuzimanjem s novoosnovanim ADRIATIC DRY DOCKOM. Obje tvrtke vlasnički i upravljački kontrolira Ivica Katalinić

Tvrtka AGROBOS promijenila je ustrojbeni oblik iz jednostavnog društva s ograničenom odgovornošću u društvo s ograničenom odgovornošću te povećala osnivački kapital s 10 na 284.000 kuna.

Damir Hucika i Sara Hucika postali su suvlasnici tvrtke DIZALA EKSKLUZIV, a Štefica Hucika povukla se iz vlasničke strukture tvrtke.

Filip Vrdoljak imenovan je novim članom Uprave zagrebačke tvrtke HOLOSYS umjesto Andreja Gorjana.

26. travanj 2024 22:51