Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Infobip pet puta povećao temeljni kapital, odlazak iz Uprave Uniqe…

11. Travanj 2022.
Tatjana Račić Žlibar

Tatjana Račić Žlibar više nije članica Uprave UNIQA OSIGURANJA.

Boris Žgomba i Sajto Salković prebacili su vlasništvo svog AMARINA na novoosnovanu zajedničku tvrtku B.S. ADMINISTRACIJA.

Tvrtka INFOBIP osjetno je povećala svoj temeljni kapital, s 31,9 milijuna kuna na 156,9 milijuna kuna.

Odobren je ugovor o podjeli s preuzimanjem – odvajanje s preuzimanje između tvrtke ELGRAD, koja se bavi proizvodnjom proizvoda od drva, pluta, slame i pletarskih materijala iz Zagreba, i ELGRAD STUDIJA, koji je se bavi trgovinom na veliko. Vlasnici obje tvrtke su Jadranka Abramović i Miroslav Abramović.

Mirjana Čagalj postala je nova članica NO-a HRVATSKIH CESTA umjesto Aleksandre Licul Ivančir.

Maja Marić, Marin Marić, Željko Ranić, Sanja Markovski, Sandra Živković-Šetić, Milka Banković i Silvano Žužić ušli su u vlasničku strukturu rovinjske tvrtke VALALTA, a suvlasništvo su napustili Sandi Krošnjak, Mario Burić, Alen Marić, Igor Morožin, Lucija Nadenić, Zdenka Ranić, Nikola Živković i Ondina Kocjančič. Tvrtka inače ima ukupno 469 suvlasnika.

Renato Emilio Imeri postao je novi član NO-a tvrtke UTP – ULJANIK TEHNIČKI PLINOVI iz Pule umjesto Ivana Romanella.

Mladen Ivanović opozvan je s mjesta prokurista tvrtke MEDICLINE iz Osijeka koja se bavi trgovinom na veliko farmaceutskim proizvodima.

Harij Bogataj više nije predsjednik NO-a ALPINE CRO.

POLIKLINIKA BAGATIN preoblikovala se iz ustanove u društvo s ograničenom odgovornošću. Time su i njezini osnivači Dinko Bagatin, Tomica Bagatin, Dunja Bagatin i Ognjen Bagatin postali članovi društva. Tomica Bagatin također je iz ravnatelja preimenovan u direktora, a na toj poziciji mu se pridružio i Dinko Bagatin.

Maja Rogulj preuzela je vlasništvo nad INDUSERVOM iz Slavonskog Broda, koji se bavi instaliranjem industrijskih strojeva i opreme, od Marka Batura.

Karlovačka tvrtka SA BIŠĆAN, specijalizirana za gradnju stambenih i nestambenih zgrada, promijenila je naziv u VACON. Posljedica je to prošlogodišnje promjene vlasnika – tvrtku je od Alenka Bišćana preuzela austrijska tvrtka GOLLNER IMMOBILIEN.

Ksenija Fresl postala je suvlasnica INŽENJERINGA ZA NAFTU I PLIN, a Ivica Fresl napustio je vlasničku strukturu tvrtke koja ima 44 suvlasnika.

Ante Barun opozvan je s mjesta prokurista BARUN CARSA.

Domagoj Markovinović postao je novi direktor i član Uprave KOMUNALCA iz Županje umjesto Darka Lorgera.

Mirej Barbić zamijenila je Zdenka Benića i Vladimira Barbića u vlasničkoj strukturi pulskog ADRIATIC YACHT CHARTERA.

Zaključen je stečajni postupak koji se vodio nad GRAMAS-VISOKOGRADNJOM u vlasništvu Slavena Maslaća, a tvrtka će biti izbrisana iz Sudskog registra.

20. travanj 2024 12:05