Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Miljenko Pivac povukao se iz Uprave Sol Tourisma, promjene u NO-u Kraša, ostavka u Jadranu…

12. Kolovoz 2024.
Vedran Tolićfoto Rene Karaman

Na konstituirajućoj sjednici novog sastava Nadzornog odbora Kraša za predsjednika u idućem četverogodišnjem razdoblju, koje je započelo 26. srpnja ove godine, izabran je Ivan Mišetić, a za njegova zamjenika Ivan Dropulić. Mišetić je nova osoba u sastavu Kraševa NO-a, a Dropuliću je to drugi mandat zaredom, također i drugi u kojem je izabran za zamjenika predsjednika.

Nakon što je iz djelomično obnovljenog sastava Kraševa NO-a otišao njegov donedavni predsjednik Zoran Parać, koji je u NO-u bio pune 24 godine, od čega 12 godina na njegovoj čelnoj poziciji, jedinim preostalim veteranom može se smatrati samo Vedran Tolić, jedini član kojem je Glavna skupština Kraša mandat povjerila treći put zaredom. Tolić je član NO-a Kraša još od 2016. godine. Osim njega te Mišetića i Ruže Pivac, koji su novi članovi NO-a, ostalih četvero članova od 26. srpnja broje drugi mandat na toj poziciji.

Miljenko Pivac povukao se iz Uprave tvrtke SOL TOURISM, koja je u vlasništvu MESNE INDUSTRIJE BRAĆA PIVAC. Tvrtku sada samostalno zastupa Neven Pivac.

Ivan Safundžić podnio je ostavku na mjesto člana Uprave JADRANA iz Crikvenice.

Daniele Mion nova je članica Uprave EUROSPINA HRVATSKA umjesto Simone Mion.

Saša Bavec od 30. lipnja više nije direktor u tvrtki KNAUF INSULATION iz Novog Marofa.

Petar Vlaić imenovan je članom NO-a ADRIS GRUPE umjesto Borisa Nemšića.

Na temelju Ugovora o podjeli s preuzimanjem (odvajanje s preuzimanjem) MANAS prenosi dio imovine i obveza na tvrtku BRDA PROJEKT.

Charlotte Lea Delmas imenovana je direktoricom u MARCHÉ RESTORANIMA umjesto Olivera Petera Altherra i Hermanna Irchera, koji više nisu članovi Uprave.

Klara Klasan naslijedila je 50-postotni vlasnički udjel u tvrtki TROHA – DIL iz Bjelovara od preminulog oca Dinka Klasana i pridružila se kao suvlasnica majci Ljiljani Klasan.

Dino Zagorščak preuzeo je GOLD LOGISTIKU od Nikoline Petrović.

Eugen Ercegović više nije u Upravi SOLSTICIJA iz Dugog Rata.

Damian Sebastian Feller više nije suvlasnik i prokurist dubrovačkog THE CORALA.

07. rujan 2024 15:58