Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Potvrđene velike promjene na čelu M San Grupe, Pervan postavio svoju Upravu u Spin valis…

07. Veljača 2023.
Darko Pervan

​U Sudskom je registru potvrđen niz promjena u Upravi i Nadzornom odboru M SAN Grupe, koje su najavljene na Skupštini u rujnu prošle godine. Dosadašnja članica Uprave Irena Langer-Breznik preuzela je ulogu predsjednice Uprave od Miroslava Huzjaka. Ovo je promjena kontinuiteta – Huzjak je bio na čelu Uprave od 2009., a Langer-Breznik U M SAN-u je od 2007, a u Upravi od 2011. Vlasnik kompanije Stipo Matić povukao se s pozicije predsjednika NO-a, ali ostaje u NO-u, a novi predsjednik NO-a je iskusni financijski stručnjak Željko Menalo. Huzjak je pak imenovan zamjenikom predsjednika NO-a umjesto Marka Rašića, koji je ostao član NO-a.

Nakon što je grupacija BJELIN Darka Pervana preko tvrtke VALINGE CROATIA preuzela požeški SPIN VALIS, postavila je novu Upravu. Robert Žulj imenovan je predsjednikom Uprave umjesto Marka Žmire, a Igor Dujić je imenovan članom Uprave. Miljenko Katranček i Zdravko Jelčić napustili su mjesta članova Uprave.

Zlatko Dunković postao je novi član NO-a MEDIKE umjesto Antonija Samaržije.

Kristijan Ivančić postao je novi zamjenik predsjednika NO-a TEHNOMONT-BRODOGRADILIŠTA PULA umjesto Larise Ivančić, a Lean Kuftić postao je novi član NO-a umjesto Ervina Markuša.

Ivan Perak postao je zamjenik predsjednika NO-a OV-ODRŽAVANJA VAGONA umjesto Gorana Ranogajca.

Michele Olivari postao je novi član Uprave LIPIK GLASA umjesto Pierluigija Brunella.

Dosadašnji član NO-a šibenskog ZM-VIKOMA Ognjen Tolja, postao je novi predsjednik NO-a umjesto Teje Martinčić, a Dragan Belamarić imenovan je novim članom NO-a tvrtke.

Karolina Marković i Marija Ćurković imenovane su novim direktoricama zagrebačke tvrtke TPZ.

Bruno Rubenthaler postao je novi direktor STRABAGA BRVZ umjesto Irmgarda Podessera.

Tvrtka DOBRO PIĆE pripojena je osječkom PRVOM PIVU 1664.

Tvrtka EURO JANKOVIĆ se ugovorom o podjeli društva kapitala dijeli i prenosi dio imovine i obveza na postojeću tvrtku EURO JANKOVIĆ OPRISAVCI.

Slaven Ujvari-Čeh postao je novi suvlasnik ZAGREBINSPEKTA, a Igor Petric i Dubravka Perić napustili su vlasničku strukturu tvrtke. Tvrtka ima ukupno 60 suvlasnika.

Branko Veraja, Dominiko Vranješ, Melita Barišić, Zvonimir Barišič, Tereza Menalo, Katarina Maleš i Zvonimir Pašić napustili su vlasničku strukturu LUKE TRANZIT OSIJEK. Tvrtka sada ima ukupno 14 suvlasnika.

14. travanj 2024 18:23