Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Velike promjene u Nutrisu, Eventim s novim članom uprave, Kraj za D.O. Export…

09. Srpanj 2024.
Zvonimir Sedlić, predsjednik Uprave, Nutrisfoto Lider

Marcel Johan Kappe više nije član Uprave NUTRISA pa tvrtku samostalno kao direktor zastupa Zvonimir Sedlić, koji je izašao iz vlasničke strukture, a dosad je bio 50-postotni suvlasnik. Međutim, ostao je manjinski suvlasnik. Naime, jedini vlasnik sad je danski PURE ApS, u kojem Sedlić ima udjel od 16,5%. Također, odlukom vlasnika ukinut je Nadzorni odbor.

Josip Jurčević imenovan je članom NO-a tvrtke ENNA FRUIT.

Dosadašnji prokurist EVENTIMA Damir Vranić ušao je u Upravu tvrtke.

Tvrtka D.O. EXPORT iz Buja izbrisana je iz Sudskog registra nakon zaključenja stečajnog postupka.  

U Sudskom je registru potvrđeno da je Marijana Knežević Tudić imenovana predsjednicom Uprave KRAŠA umjesto Allena Halamića.

Dosadašnja članica NO-a APIS IT-a Gordana Razum imenovana je zamjenicom predsjednice NO-a umjesto Tatjane Operte, koja je, zajedno s Filipom Jurišićem prestala biti članica NO-a.

U Sudskom je registru potvrđeno da je danski MICRO MATIC preuzeo ludbrešku OPREMU od dosadašnjih vlasnika, osnivača Tomislava Cvetka (63,65%), Borisa Novaka (12,89%), Frane Dragojevića (12,58%), Domagoja Cvetka (10%) i Velimira Smoka (0,89%). Domagoj Cvetko i dalje je na čelu dvočlane Uprave, u kojoj je ostao i Tomislav Cvetko.

Florian Gheorghe novi je zamjenik predsjednika NO-a LUGERE OUTSOURCINGA umjesto Biljane Gečević, a Iva Blažević imenovana je članicom NO-a umjesto Stele Stern.

Ana Mendiković nova je članica NO-a rovinjskoga KOMUNALNOG SERVISA umjesto Martine Šerfez.

Igor Novak više nije član Uprave ludbreške tvrtke OPREMA-STROJEVI pa tvrtku samostalno zastupa Antun Lovrec. Amaliji Horvatić Novak dodijeljena je prokura umjesto Đurđice Horvatić.

Maksim Maksimovikj i Luka Mikša ušli su u vlasničku strukturu turističke agencije NEOBIČNA PUTOVANJA, a Mikša je imenovan i direktorom.

Alessandro Scudeller više nije u vlasničkoj strukturi DYNAMOTECHA iz Slobodnice kod Slavonskog Broda.

Suvlasnik EUROLEX ZAŠTITE Domagoj Galić više nije predsjednik Uprave pa tvrtku kao direktorica samostalno zastupa Iva Sudar.

Otvoren je stečajni postupak nad ZADRUGOM BRANITELJA UNITA iz Vinkovaca, a stečajnom upraviteljicom imenovana je Jelena Stankus-Tkalec.

Magdalena Đerek imenovana je direktoricom u tvrtki FORCONTACT ISTRIA.

Odlukom Glavne skupštine tvrtke LUX ULAGANJA dionice manjinskog dioničara prenesene su na glavnu dioničarku i predsjednicu Uprave tvrtke Kseniju Juhn Bojađijev.

Makarska tvrtka GRACE HOTELS ušla je u vlasništvo HOTELA PUNTE OSEJAVE.

05. rujan 2024 19:37