Ukratko
StoryEditor

BMW Exclusive M paket uz super uštede i bogatu opremu za sportski osjećaj u vožnji

27. Srpanj 2023.

Koji je najbolji način kombiniranja strasti prema najmoćnijem slovu na svijetu s dodatnom dozom sportskog duha i stila? Originalna M oprema ili jedan od M paketa. Odabirom M paketa dosegnuti ćete sasvim novu razinu dinamičnosti.

Ponuda koja se odnosi na modele serije 1 i serije 2 pod nazivom EXCLUSIVE M PAKET donosi sportski osjećaj u vožnji, ali i prepoznatljiv BMW sportski stil. Bogata oprema sa super uštedama i cijenom BMW-a 118i za 33.900 eura, BMW-a 218i Gran Coupé za 36.900 eura i BMW-a 218i Active Tourer za 38.900 eura s uključujenim automatskim mjenjačem, M Sport Paketom, LED svjetlima, alarmom s daljinskim upravljanjem, dodatnim zatamnjenjem stražnjih bočnih stakala i stražnjeg stakla, Parking Assistantom, digitalnim rješenjima TeleServices, ConnectedDrive Services, Connected Package Professional i BMW Live Cockpit Professional.

Ponuda uključuje i Servisni paket BMW Service Inclusive koji traje 5 godina ili 100.000 km (ovisi što prije nastupi), a sadrži sljedeće: zamjena ulja s filtrom za ulje kao i nadolijevanje ulja, servis/zamjena filtra zraka, filtra goriva i mikrofiltra, servis/zamjena svjećica, servis tekućine za kočnice te servisna provjera vozila sukladno propisanom redovitom održavanju.

EXCLUSIVE M PAKET donosi autentičan osjećaj sportske vožnje tipičan za M odjel koji tehnološka rješenja iz automobilističkog sporta prenosi i prilagođava za svakodnevnu vožnju.

Povodom obilježavanja 30 godina uspješnog poslovanja, tvrtka Tomić & Co., generalni zastupnik BMW vozila u Hrvatskoj, pokazuje iznimnu brigu te zahvalnost svim svojim kupcima i za svako ugovoreno BMW vozilo u 2023. poklanja BMW REPAIR INCLUSIVE (BRI) paket - produženo jamstvo u trajanju od 4 godine ili 200.000 km (ovisno što prije nastupi).

Kupac ostvaruje pravo na GRATIS BRI PAKET isključivo ukoliko je potpisan Ugovor o prodaji vozila u 2023. i ukoliko vozilo ima BSI paket/7NH. Ne vrijedi za rent-a-car vozila, korporativne i kupce diplomatskih vozila.   

BMW Service Inclusive: Bez dodatnih troškova održavanja

Tijekom 5 godina ili za prijeđenih 100.000 kilometara, ovisno što prije nastupi, ne morate brinuti o dodatnim troškovima za unaprijed definirane usluge, održavanje ili trošenje komponenti. Zahvaljujući BSI opciji, sve usluge koje se nalaze u odgovarajućem paketu na raspolaganju su i u svim BMW-ovim prodajnim zastupništvima kao i kod ovlaštenih BMW servisnih partnera diljem svijeta. S BSI paketom imate pravo na sve usluge uključene u odgovarajuću opciju bez obzira koliko često ih trebate tijekom dogovorenog razdoblja ili kilometraže. Uslugom se počinjete koristiti kada inteligentni sustav održavanja u BMW-u (Condition Based Service) označi zahtjev za servisom. U paket su uključeni i svi potrebni originalni dijelovi tvrtke BMW, kao i originalno motorno ulje.

36 mjeseci osiguranja na BMW gume

Svi originalni BMW kompleti kotača s oznakom zvjezdice koje kupite od BMW servisnog partnera podliježu besplatnom BMW osiguranju guma. Vrijedi 36 mjeseci od datuma kupnje i nudi optimalnu zaštitu uz do 100 posto nadoknade troškova. BMW osiguranje guma pruža sveobuhvatnu zaštitu od: oštećenja uzrokovana šiljastim predmetima poput čavala ili komada stakla, štete nastale udarom u rubnik, vandalizma ili primjerice krađe. Uz BMW osiguranje guma do 100posto troškova vezanih uz gume (izuzev montaže) bit će vam nadoknađeno u slučaju oštećenja. Detaljnije: za prvu godinu 100 posto, drugu godinu 75 posto te za treću godinu 50 posto.

Za sve dodatne informacije obratite se najbližem Tomić & Co. prodajnom i servisnom centru u Zagrebu, Zadru, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli ili saznajte više na EXCLUSIVE M PAKET - BMW serije 1 i 2

04. prosinac 2023 01:03