Ukratko
StoryEditor

HNS i specijalna bolnica Sv. Katarina potpisali ugovor o suradnji

04. Lipanj 2018.

Sponzorski ugovor između specijalne bolnice Sv. Katarina i Hrvatskog nogometnog saveza potpisan je u ponedjeljak u Opatiji, čime se produžuje suradnja prema kojoj je ova ustanova službena bolnica HNS-a.

Ugovore su potpisali izbornik hrvatske nogometne reprezentacija Zlatko Dalić i predsjednik Upravnog vijeća bolnice Dragan Primorac.

>>>EBA: Specijalna bolnica Sv. Katarina među 10 najboljih europskih institucija

Dalić je nakon potpisanog ugovora ustvrdio da se HNS veseli nastavku suradnje, kazavši "Nadamo se da ćemo usluge bolnice koristiti što manje. No, u slučaju potrebe znamo da smo u sigurnim rukama".

Dragan Primorac je istaknuo da je specijalna bolnica Sv. Katarina nastava baza četiriju hrvatskih fakulteta i suradna ustanova vodećih svjetskih medicinskih ustanova. Posebno vrijedni su rezultati djelovanja bolnice na oporavku i očuvanju zglobova i hrskavice, kazao je. Ravnatelj bolnice Igor Borić je naglasio da nema nijednog vrhunskog hrvatskog sportaša koji nije koristio njene usluge, a da se mnogo njih i redovno vraća.

>>>Turistička promocija: Istra potpisala ‘klupski ugovor’ s Bayernom na tri godine

Predstavnici specijalne bolnice Sv. Katarina su izborniku Zlatku Daliću i reprezentativcima darovali prigodne ručne satove.

19. travanj 2024 13:38