Ukratko
StoryEditor

HONOR Magic6 Pro: Pametni telefon s baterijom koja može izdržati i vrlo niske temperature

28. Ožujak 2024.
HONOR Magic6 Pro

Trajanje baterije danas je postalo jedan od ključnih preduvjeta prilikom odabira novih pametnih telefona. Prepoznajući želje i zahtjeve korisnika, globalni tehnološki brend HONOR predvodnik je revolucionarnih inovacija kada je u pitanju tehnologija baterije. Na taj se način pozicionirao kao prvi brend koji je primijenio nove inovacije baterija iz drugih sektora na pametne telefone. Tako HONOR Magic6 Pro ima potpuno novu HONOR silicij-ugljičnu bateriju druge generacije.

Prethodno ugrađena u Tesline EV modele, silicij-ugljični materijali omogućuju izvrstan vijek trajanja baterije i pouzdan rad u svim okolnostima. HONOR tako ide korak dalje, integrirajući Power Enhanced Chip HONOR E1, koji omogućuje dodatno trajanje baterije i upravljanje napajanjem, čak i u ekstremnim vremenskim uvjetima. Iskorištavanjem ovih poboljšanja, HONOR-ov je cilj isporučiti poboljšanu produktivnost i praktičnost te redefinirati očekivanja korisnika, potičući na dodatne međuindustrijske mogućnosti i potencijalno otvarajući put za neviđeni napredak i suradnju.

Silicij-ugljična baterija druge generacije

Koristeći izvanredne potencijale iz industrije električnih vozila, silicij-ugljične baterije su dokazale svoju efikasnost čak i u ekstremno hladnim uvjetima. Velika HONOR silicij-ugljična baterija druge generacije od 5600 mAh1, kakvu ima HONOR Magic6 Pro pokazala je iznimne performanse pri niskim temperaturama i produljenu izdržljivost pri ekstremnim temperaturama. Korisnici tako mogu reproducirati YouTube video u trajanju od 81 minute na -20°C, sa samo 10% preostale razine baterije. Izvanredna izvedba na niskim temperaturama ne samo da koristi pametnim telefonima, već ima i značajnu važnost u transformaciji onoga što tehnologija silicij-ugljičnih baterija može postići. Ugradnjom HONOR-ove druge generacije silicij-ugljične baterije, HONOR je pokazao kako je predan revoluciji u inovacijama baterija za pametne telefone, otvarajući nove temelje za tehnološku industriju i šire.

image

HONOR Magic6 Pro

Uz HONOR Wired SuperCharge od 80 W i HONOR Wireless SuperCharge od 66 W2, korisnici mogu napuniti uređaj do 100% u samo 39 minuta pomoću punjača, što im omogućuje da brzo napune svoj uređaj i uživaju u igranju, glazbi i video streamingu u pokretu.

DXOMARK zlatna oznaka 2024.

Vodeći na ljestvici baterija s najvišim rezultatom od 157 bodova, HONOR Magic6 Pro opremljen je velikom baterijom koja pruža više od tri i pol dana autonomije pri umjerenom korištenju. Rijetkost je u industriji da ultra-premium uređaj postigne ovu vrhunsku izvedbu baterije.

Dostupnost

HONOR Magic6 Pro je dostupan u prodaji kod mobilnih operatera i maloprodajnih partnera, a dolazi u crnoj i zelenoj boji3, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1299 eura.

Za više informacija posjetite HONOR online

Facebook

Instagram

image

HONOR Magic6 Pro

O HONOR-u

HONOR je vodeći globalni pružatelj pametnih uređaja. Posvećen postizanju statusa globalno prepoznatljive tehnološke marke i stvaranju novog inteligentnog svijeta za svakoga putem svojih moćnih proizvoda i usluga. S neumoljivim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećeni su razvoju tehnologije koja osnažuje ljude diljem svijeta da idu dalje, pružajući im slobodu da postignu više. Nudi širok raspon visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prijenosnih računala i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Portfelj inovativnih, premium i pouzdanih proizvoda tvrtke HONOR omogućuje ljudima da postanu bolja verzija sebe.

1 Tipičan kapacitet baterije iznosi 5600 mAh, a nazivni kapacitet baterije iznosi 5500 mAh.

2 Maksimalna podržana snaga žičanog punjenja iznosi 80 W kad se puni originalnim punjačem SuperCharge. Bežično punjenje od 66 W podržano je i s izvornim punjačem SuperCharge.

3 Boja ovisi o dostupnosti na tržištu.

20. lipanj 2024 17:18