Ukratko
StoryEditor

Inovativni paket usluga the Galerije, one stop solution komunikacijske agencije

27. Lipanj 2022.
The Galerija

The Galerija, one stop solution komunikacijska agencija, pokrenula je novi projekt pod nazivom “Prvi komunikacijskih koraci za male i srednje poduzetnike” u kojem nude set usluga specijalno kreiranih za potrebe malih / novih poduzetnika, obrtnika i freelancera.

Paketi usluga sastoje se od „1 na 1“ konzultacija pa sve do kreiranja individualnih strategija. Cijene paketa kreću od simboličnih 1.500 kn, čime se želi malim poduzetnicima na njihovom poslovnom početku omogućiti kvalitetno usmjerenje za dobru stratešku komunikaciju brenda u izgradnji. Nove usluge nastale su iz uočenih potreba manjih poslovnih subjekata koji se agencijama najčešće javljaju zbog jedne usluge ili savjeta, ali nakon kojih nastaju kompleksnije suradnje. Iako je strateška komunikacija presudna za uspješno poslovanje, vidljiv je nedostatak dostupnih komunikacijskih usluga prilagođenih upravo malim poduzetnicima i obrtnicima.

Primjer suradnje s malim obrtnicima je Miscotti obrt za proizvodnju slastica.

- Suradnja s The Galerijom bila je odličan potez. Ogromna razina kreativnosti i proaktivnosti, imaju ideju za svaki moj upit i svemu pristupaju individualno i s entuzijazmom. Pravo je zadovoljstvo raditi s njima jer, osim prijateljskih savjeta, znam da im mogu vjerovati da će stručno odraditi svoj posao kaže - Mirta Atlija.

Obrt Autentik Bojana Šmica bavi se organizacijom evenata za mentalno uzdizanje svijesti i poboljšanje kvalitete života; Body Wellness i Sauna therapy događanja te druženja s ciljem podizanja kulture pijenja vina te kušanja dobre hrane, kao i individualnim holističkim terapeutskim tretmanima.

- U posljednjih godinu dana s ekipom The Galerije odradio sam brojne konzultacije, dobio komunikacijsku strategiju, izradu contenta i community management za društvene mreže te korekcije i unapređenje svoje web stranice. Naša suradnja je nadasve ugodna i plodonosna i pomogla mi je da učinkovitije komuniciram aktivnosti kojima se bavim. Ono što je drugima čudo, to je za ekipu Galerije zanat! Ja ih zovem digitalni šamani -  kaže Bojan Šmic.

Osim navedenih paketa, The Galerija bavi se odnosima s medijima, izradama  komunikacijskih strategija, digitalnim marketingom, foto i video produkcijom, vođenjem društvenih mreža te analizom i savjetovanjem.

20. travanj 2024 17:28