Ukratko
StoryEditor

Megatrend predstavlja nove usluge za zaštitu poslovanja

09. Listopad 2017.

Megatrend poslovna rješenja kao prepoznati pružatelj cloud usluga proširuje svoju ponudu usluga s dva nova proizvoda: Mobile Device Management (IBM MaaS360) i Security Information and Event Management (SIEM IBM QRadar). Megatrend poziva sve sadašnje i potencijalne korisnike na predstavljanje usluga na događanju koje će se održati 27.10.2017. u hotelu Double Three by Hilton u Zagrebu. Nove usluge za zaštitu poslovanja svake tvrtke prezentirat će IBM lideri za ta područja, g. Vladimir Sredau i g. Balazs Oszkar Csendes.

 

>>> Stvoren prvi nanorobot

Tematski stolovi

Uz predavanja na ovom događanju moći ćete razmijeniti i iskustva s kolegama iz drugih tvrtki na nekom od naših tematskih stolova: 1. Demo stol MaaS360 2. Demo stol QRadar 3. Nemam security proizvode i baš me briga 4. Nemam security proizvode i baš mi trebaju 5. Samo kava

Krajnji rok za prijave je srijeda 25. listopada do 12 sati na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., uz napomenu da je broj mjesta ograničen. Sudjelovanje se ne plaća.

23. veljača 2024 13:46