Ukratko
StoryEditor

Nagrade za izvrsnost u području upravljanja projektima: Otvorene prijave za Project Management Awards 2023.

26. Listopad 2023.
Lucija Zlatar (Infinum), Tatjana Kotarski (Erste&Steiermärkische Bank d.d.), Patricija Hrenek (Veleučilište Baltazar), Lara Brdar (Sveučilište u Rijeci - Medicinski fakultet)

IPMA Hrvatska i Young Crew Croatia već dugi niz godina potiču razvoj profesije upravljanja projektima u Republici Hrvatskoj, pa tako već tradicionalno krajem godine stiže Project Management Awards – jedinstvena nagrada za najistaknutije projekte, voditelje projekata i istraživače. Ova priznanje ne samo da predstavlja divljenje u stručnim krugovima već i označava dodatan korak u profesionalnom razvoju pojedinaca u ovom području.

Naglasak je stavljen na predstavljanje odličnih projekata i talentiranih mladih voditelja, ali i onih starijih i iskusnijih. Kako bi natjecanje bilo pravedno s obzirom na godine i iskustvo, određeno je pet kategorija:

  1. Najbolji mladi voditelj projekta (do 35. godina)
  2. Najbolji projekt s mladim voditeljem (do 35. godina)
  3. Najbolji voditelj projekta (iznad 35. godina)
  4. Najbolji projekt (s voditeljem iznad 35. godina)
  5. Najbolje znanstveno istraživanje u području upravljanja projektima.

Prijaviti se mogu projekti koju su završeni u 2022. ili 2023. godini. Odluku tko će odnijeti nagradu donosi stručni evaluacijski odbor prema kriterijima definiranim na svjetskoj razini u skladu s međunarodno priznatim standardom IPMA Competence Baseline (ICB4).

Detalje o postupcima prijave možete saznati na službenoj stranici projekta: Project Management Awards 2023.,a prijave su otvorene utorka 07.11. u 23:59

Svečana dodjela nagrada održat će se 19. prosinca u Smaragdnoj dvorani Esplanade Zagreb Hotela.

24. travanj 2024 07:28