Ukratko
StoryEditor

Promjena imena tvrtke Veracomp u Exclusive Networks

27. Travanj 2022.

26. travnja 2022. promijenili smo ime iz Veracomp d.o.o. u Exclusive Networks Croatia d.o.o. Promjena imena uvjetovana je akvizicijom grupe Veracomp S.A. u kolovozu 2020. od strane tvrtke Exclusive Networks, globalnog VAD distributera. 

U siječnju 2021. završio je proces prodaje Veracomp S.A. grupi Exclusive Networks. Tvrtka je time postala dio Exclusive Networks CEE.

Promjena imena predstavlja kulminaciju procesa promjene vlasništva. Za Exclusive Networks, akvizicija tvrtke Veracomp omogućuje jedinstvenu priliku za širenje i uspjeh u ovom dijelu Europe.  

Novo ime tvrtke EXCLUSIVE NETWORKS CROATIA d.o.o. je 26. travnja 2022. upisano u Sudski registar Trgovačkog suda u Rijeci. Osim imena tvrtke, promijenila se i adresa središta u Nikole Cara 6, Rijeka. Promjena imena odnosi se i na druge, inozemne podružnice tvrtke koje su ranije pripadale Veracomp grupi.

Pridruživanje Exclusive Networks grupi omogućuje poslovanje pod jedinstvenim 'Local Sale, Global Scale' modelom. Time se osigurava razmjena znanja i iskustava s ekspertima diljem svijeta te razvoj u međunarodnim okvirima. Ovaj model ujedno omogućuje neovisnost te pružanje direktne tehničke i prodajne podrške. 

Exclusive Networks je globalni specijalist za cyber sigurnost i digitalnu infrastrukturu koji korisnicima osigurava zaštitu i ubrzava digitalnu transformaciju. Osebujan pristup poslovanju partnerima omogućuje rast i donosi veću relevantnost za krajnje korisnike.

S uredima u više od 40 zemalja svijeta, Exclusive Networks ima mogućnost pružanja usluga u više od 150 država diljem pet kontinenata. Tvrtka je izgradila svoju poziciju na temelju prvoklasnog portfelja dobavljača te vrhunskog znanja i usluga - od pre i post-sales tehničke podrške do leasinga, obuke i drugih profesionalnih usluga. Potražite više informacija na www.exclusive-networks.com. 

20. travanj 2024 19:48