Ukratko
StoryEditor

Putujte bez briga s Aircash Mastercard karticom i osvojite ručnik za plažu

08. Srpanj 2024.

Ljeto je vrijeme za avanture, putovanja i stvaranje nezaboravnih uspomena. Bez obzira planirate li opuštajući odmor na jadranskoj obali, istraživanje skrivenih kutaka Europe ili adrenalinski izlet u planine, jedno je sigurno: želite da vaše putovanje bude što opuštenije i bez stresa.

Upravo dok čitate ovaj članak vi ili već uživate na zasluženom odmoru ili planirate (i jedva čekate) tradicionalni ljetni bijeg od svakodnevnih obaveza. Bez obzira u kojoj se skupini nalazite, jedno je sigurno – na godišnjem odmoru ne želite nepotrebne brige. A što zadaje veću glavobolju od novca? Ljeto je zaista zadnje doba u godini kada trebate brinuti hoćete li si priuštiti još jednu kavu ili koktel u novom omiljenom kafiću ili istražiti onaj neotkriveni restoran koji su vam preporučili lokalci – jer vi ste sve to (i puno više) zaslužili. I upravo zato trebate pouzdanog partnera koji će maksimalno pojednostaviti vaše upravljanje financijama.

Spakirali ste torbe, pripremili sve za put, neki od vas su već i stigli na odabranu lokaciju, ali sada se suočavate s dilemom kako svakodnevna plaćanja učiniti što jednostavnijima. Gotovina može biti nepraktična i nesigurna, a nošenje više kartica samo povećava šanse da nešto izgubite. Upravo zato ovog ljeta vaš idealni suputnik postaje prepaid Aircash Mastercard kartica. Ona ne samo da olakšava svakodnevne transakcije, već na nju možete položiti unaprijed dedicirani budžet za odmor i tako smanjiti mogućnost neugodnih (crvenih) situacija na vašem sljedećem bankovnom izvodu.

Jednostavna aktivacija bez odlaska u banku

Prepaid Aircash Mastercard karticu možete kupiti na mnogim prodajnim mjestima u Hrvatskoj i inozemstvu, ali i online na Amazonu. Nakon jednostavne aktivacije putem aplikacije Aircash, bez papirologije, bez mjesečnih naknada, povezivanja s bankovnim računom ili uopće odlaska u banku, vaša je kartica spremna za uporabu. Karticom se upravlja putem Aircash aplikacije (novčanika) koji je moguće napuniti bankovnom karticom ili gotovinom na preko 100.000 prodajnih mjesta unutar Europske Unije. Na jedan Aircash račun možete povezati do 5 kartica pa tako u slučaju krađe ili gubitka kartice istu je moguće zaključati putem aplikacije, a dalje jednostavno nastaviti koristiti drugu. Aircash Mastercard kartica prihvaćena je u cijelom svijetu, a korisnicima su dostupne razne nagrade, pogodnosti i poticaji koje omogućuje Mastercard.

image

Aircash prepaid kartica

foto

Koristite je za sve što vam za putovanje treba – od plaćanja smještaja ili kupnje aviokarata online u fazi planiranja putovanja, zatim cestarina ili karata za trajekt dok putujete prema odredištu, pa sve do svakodnevnih transakcija dok ste na putovanju.

Praktičnost i sigurnost na prvom mjestu

Svi znamo koliko je naporno nositi gotovinu i kartice sa sobom na izlete ili koncerte. Bilo da ste na prepunoj plaži, u šetnji gradom ili uživate u lokalnom restoranu, dovoljno je uz sebe imati svoj telefon ili pametni sat. Ako ste među takvim turistima koji sa sobom na vole nositi ni gotovinu ni kartice, Aircash Mastercard kartica, povezana u Apple Pay, omogućava sigurno, brzo i beskontaktno plaćanje jednim dodirom mobitela na POS uređaj. U slučaju da posjedujete i Apple Watch, sa sobom ne trebate nositi čak ni iPhone, već na uređaj za plaćanje jednostavno prisloniti svoj sat, mirni jer su sva vaša plaćanja dodatno zaštićena enkripcijom putem Apple Paya.

Otkrijte brojne prednosti aplikacije Aircash na putovanjima

Ako već niste, skinite mobilnu aplikaciju Aircash na svoj pametni telefon već danas i otkrijte mnoge pogodnosti za putovanja koje su udaljene samo jedan klik. Aplikacija Aircash nudi jednostavan način upravljanja vašim sredstvima – u sekundi od slanja možete podići novac, plaćati račune, ENC, parking, kupiti autobusne karte, karte za trajekte ili katamarane. Uz Aircash možete i podizati  gotovinu bez bankomata (na svim kioscima Tiska i iNovina ili na svim INA i Tifon benzinskim postajama), ali  i obavljati transakcije u više valuta (što je savršeno za međunarodna putovanja) – i to sve samo jednom klikom unutar aplikacije.

Osvojite Aircash ručnik za plažu!

Kako bi vam ovo ljeto bilo još bolje Aircash nagrađuje prvih 100 čitatelja ovog članka, korisnika aplikacije Aircash. Sve što trebate napraviti je prijaviti se na ovom linku, i, ako ste među prvih 100, dobit ćete Aircash ručnik na svoju adresu. Ne propustite ovu ekskluzivnu ponudu i osvojite najpoželjniji dodatak za plažu ovog ljeta!

Započnite svoje putovanje s Aircash Mastercard karticom – vašim idealnim suputnikom ovog ljeta – već danas!

05. rujan 2024 01:27