Ukratko
StoryEditor

s.Oliver Black Label Men & Women: Očekujte neočekivano

07. Kolovoz 2024.
s.Oliver Black Label

s.Oliver ovog puta kombinira ružičaste nijanse prirode s tamnoplavim tonovima čime se dobiva šarmantna kolekcija koja odražava eleganciju svojim bojama, tkaninama i oblicima. Tamnoplava je popularan izbor u ženskoj modi, jer omogućuje stvaranje profinjenih, sofisticiranih i profesionalnih lookova koji su prikladni za razne prigode. s.Oliver Black Label kolekcija za kolovoz inspirirana je rajskim vrtom i njegovim cvijećem te unosi svježu eleganciju u moderni poslovni look. Oduševit će vas haljine i komadi koji modernim krojem i inovativnim dizajnom odišu samopouzdanjem i profesionalnošću. Kada govorimo o materijalima, obzirom da se približavamo jeseni, u novoj kolekciji dominiraju deblji materijali poput bouclea i tamnog trapera.

image

s.Oliver Black Label

foto

Kvalitetno i pravilno krojeno odijelo koje stoji kao saliveno osigurava udobnost i profinjen izgled. Upravo su vrhunski dodaci, moderno krojena odijela i visokokvalitetni osnovni proizvodi od viskoze i pamuka glavna odlika s.Oliver Black Label Men kolekcije.

Ako pričamo o bojama, savjetujemo da ovaj put ne posegnete samo za klasičnom crnom ili plavom varijantom, nego da se odvažite i ove jeseni probate nešto novo poput tamnozelene kombinacije. Poigrajte se kombinacijom "ton in ton", što znači cijeli look u različitim nijansama iste boje. Također, možete zaboraviti na stroga pravila da uz odijelo ide samo košulja - dobra pamučna majica kratkih rukava umjesto košulje bit će još jedna odlična kombinacija.

Materijali i profinjeni krojevi osiguravaju da se u s.Oliver Black Label odijelima osjećate udobno i elegantno u isto vrijeme. Ukratko, dobivate sve što želi jedan muškarac: urednost, eleganciju i samopouzdanje.

Za hladnije jesenske dane dodajte prijelaznu jaknu ili baloner preko sakoa. Ovo će vam biti odličan izbor za poslovne i svečane prilike. Prošivene jakne također mogu izgledati vrlo elegantno, pogotovo ako su u neutralnim bojama poput crne, tamnoplave ili sive.

image

s.Oliver Black Label

foto

Ove sezone u fokusu s.Oliver Black Label kolekcije za elegantne, moderne žene su pastelno - pješčani tonovi, a među materijalima ističe se nježni saten. Ovaj sjajan i gladak materijal dobro se slaže s upečatljivim akvarelnim uzorcima. To su uzorci koji mogu uključivati ​​različite kombinacije boja, ​​cvjetne motive, apstraktne oblike ili prirodne krajolike. Naravno, saten izgleda vrlo sofisticirano čak i u jednoj boji. Mnogo je načina kako se može stilizirati, primjerice kombinacija s pletivom odličan je način za stvaranje zanimljivih i uravnoteženih modnih lookova. Pletivo će vam svakako dobro doći u večerima kada već ugodno zahladi. Ne zaboravimo i na detalje na odjeći, bisere. Sjajni, moderni i u raznim oblicima: ključ je u detaljima.

image

s.Oliver Black Label

foto
12. kolovoz 2024 15:40