Ukratko
StoryEditor

Samsung podiže standard mobilnog AI iskustva

09. Travanj 2024.
Samsung Galaxy S24

Svijet tehnologije neprestano se transformira i prilagođava dolaskom inovacija. Prije nekoliko godina, integracija umjetne inteligencije (AI) u našu svakodnevicu zvučala je kao znanstvena fantastika, ali danas je to stvarnost. Jedno od najuočljivijih područja primjene umjetne inteligencije je upravo u industriji pametnih uređaja. Pametni telefoni, pametni zvučnici, pa čak i pametni kućanski uređaji sve više koriste AI kako bi poboljšali svoju funkcionalnost i prilagodili se potrebama korisnika. No, umjetna inteligencija ne utječe samo na našu zabavu i praktičnost. U poslovnom svijetu, alati poput analize podataka i strojnog učenja unaprjeđuju način na koji tvrtke donose odluke i prilagođavaju se tržišnim trendovima. Od personaliziranih marketinških strategija do optimizacije proizvodnje, AI donosi nove mogućnosti za inovaciju i konkurentnost. 

Galaxy AI sada je dostupan još većem broju korisnika 

Uključivanjem različitih značajki umjetne inteligencije u pametne telefone otvorene su razne prilike za pojednostavljenje i unaprjeđenje uobičajenih svakodnevnih aktivnosti. Pametni telefoni postali su više od sredstva za komuniciranje; oni stvaraju nove, još zanimljivije i lakše stvarnosti. Galaxy AI1, do sada prisutan u Galaxy S24 seriji, po prvi puta je dostupan i korisnicima uređaja Galaxy S23, Galaxy S23 FE, Galaxy Z Fold5, Galaxy Z Flip5 i Galaxy Tab S92.

Proljeće u znaku umjetne inteligencije 

Sada možete upravljati informacijama jednostavnije nego ikad, a odgovori na sva pitanja dostupni su na dlanu ruke. Circle to Search with Google jedna je od inovativnijih AI značajki koja će poboljšati svako iskustvo. Omogućuje brzo pretraživanje informacija o onome što vidite na zaslonu, uključujući fotografije, videozapise ili tekst pomoću jednostavnog pokreta prstom ili potezom S Pen olovke. Osim jednostavnijeg pretraživanja, Chat Assist uvelike pomaže u usavršavanju tona razgovora kako bi komunikacija uvijek zvučala kako je istinski namijenjena. S alatima kao što je Note Assist možete brzo zabilježiti i podijeliti svoje misli, a bilješke su dostupne i za personalizaciju što će njihovo stvaranje učiniti još zabavnijim. Ako ste u pokretu i nemate vremena posvetiti se tipkanju, Transcript Assist pretvara govor u tekst i pomaže vam da ostanete organizirani bez napora. 

Tvrtka Samsung pripremila je posebnu ponudu u kojoj kupci prilikom kupnje pametnih telefona Galaxy S24, Galaxy Z Flip5, Galaxy S23 ili Galaxy S23 FE dobivaju poklon paket koji uključuje fitness narukvicu Galaxy Fit3 i bežične slušalice Galaxy Buds FE. Kupnjom Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ ili Galaxy Z Fold5 kupci dobivaju poklon paket koji sadrži tablet Tab A9 4/64 Wi-Fi, Galaxy Fit3 i Galaxy Buds FE. Promocija traje od 5. travnja 2023. do 5. svibnja 2024. ili do isteka zaliha.

image

Samsung Galaxy AI je stigao

(1) Samsung ne daje nikakva obećanja, uvjeravanja ili jamstva o točnosti, potpunosti ili pouzdanosti rezultata pruženog značajkama umjetne inteligencije. Za uporabu određenih Samsung AI značajki može biti potrebna prijava na Samsung račun.

(2) Neki AI sadržaji iz serije Galaxy S24 možda nisu dostupni na modelima prethodne generacije.

28. travanj 2024 20:09