Ukratko
StoryEditor

Split Tech City i ove godine organizira Festival tehnologije i poduzetništva

13. Srpanj 2022.
Festival tehnologije i poduzetništva Split

Najsplitskija konferencija na cilome svitu opet će slaviti lokalne uspjehe

U Ljetnom kinu Bačvice od 7. do 9. rujna održat će se drugi Festival tehnologije i poduzetništva u organizaciji udruge Split Tech City. Nakon prošlogodišnjeg uspjeha organizatori su ove godine odlučili proširiti program koji će trajati čak tri dana, a predavanja će treći dan biti na engleskom jeziku.

- I ove godine slavimo uspjehe lokalnih poduzetnika. Split je prepun kreativnih i sposobnih ljudi koji svojim radom čine velike promjene. Želimo da svi čuju za takve osobe i takve stavove i voljeli bismo da se posjetitelji inspiriraju poduzetničkim pothvatima koji ostavljaju pozitivan utjecaj na cijelu zajednicu. Bili bismo sretni kad bi svi u svoj rad utkali davanje i otvorenost, kada bismo svi gledali naprijed - kazao je Toni Trivković, predsjednik udruge Split Tech City.

Iako program još nije objavljen, već su prodane sve dostupne early bird ulaznice, a osim predivnog ambijenta i neizostavnog networkinga, organizatori najavljuju i vrhunski sadržaj.

- Dovest ćemo ljude koji imaju što za reći. Razgovarat ćemo o temama koje bi nam svima trebale biti važne, o onome što bi svakog dana trebalo biti na naslovnicama. Nećemo pričati samo o uspjesima jer uspjeh nije pravocrtan ni konačan, želimo slaviti lekcije naučene putem - dodao je Trivković.

Program će se objavljivati u narednim tjednima, a za sada je poznato da će voditeljsku ulogu preuzeti Josip Škiljo, splitski stand up komičar. FuckUp panelom festival će otvoriti poznata imena splitske tehnološke scene, Mateo Perak, Kristijan Luburić, Marin Varvodić i Branko Šegedin. Prvi najavljeni predavač je Luka Šipić, vlasnik splitske PR agencije Vrh komunikacije, a održat će predavanje pod nazivom 'Kako izgraditi dobar ugled tvrtke'.

Ulaznice su dostupne na platformi Entrio.

25. travanj 2024 14:42