Ukratko
StoryEditor

Tehnološki div Huawei na sajmu potrošačke elektronike IFA 2022 Berlin predstavio brojne nove, inovativne proizvode

03. Rujan 2022.
Huawei_MateBook X Pro

Lansirani i izloženi pametni uređaji poput pametnih telefona nova 10 i nova 10 Pro, laptopa MateBook X Pro, tableta MatePad Pro i pametnog sata Watch D potvrdili su posvećenost inovacijama i ultimativnom korisničkom iskustvu korisnika

Huawei je još jednom demonstrirao svoju predanost inovacijama lansiranjem novih proizvoda na IFA 2022 sajmu potrošačke elektronike u Berlinu.

Huawei je i dalje fokusiran na ​​značajke hardvera i softvera koje korisničko iskustvo čine ugodnijim, prilagodljivijim, intuitivnijim i lakšim za korištenje što dokazuje niz novih pametnih uređaja. Od laptopa i tableta koji unaprjeđuju konfiguraciju pametnog ureda, nosivih uređaja za zdravstveni monitoring i inovacija u području kamere pametnih telefona, sve inovacije su podređene maksimalnom zadovoljstvu niza generacija potrošača.

Huawei nova 10 i nova 10 Pro

Najnoviji modeli Huawei serije pametnih telefona - nova 10 i nova 10 Pro prvi su pametni telefoni koji mijenjaju tradicionalni pristup mobilnom fotografiranju sukladno najnovijim fotografskim trendovima. Proizvođači pametnih telefona povijesno su davali prednost stražnjoj kameri, ali za milijune korisnika najnovijih aplikacija društvenih medija, izvedba prednje kamere je ključna.

Modeli nova 10 i nova 10 Pro mogu se pohvaliti impresivnom ultraširokokutnom prednjom kamerom od 60MP koja može snimati 4K videozapise, a nova 10 Pro donosi i dodatnu portretnu kameru od 8MP za kristalno jasne krupne planove. Oba uređaja dolaze s mnoštvom impresivnih specifikacija poput stražnje kamere od 50 MP i naprednom obradom slike, mogućnošću super -  brzog punjenja te modernim, elegantnim dizajnom. Sve je to upakirano u lagano i tanko kućište, tako da Huawei nova 10 Pro dolazi u dimenzijama od samo 7,88 mm debljine, a nova 10 u još tanjim od 6,88 mm.

image

Huawei nova10pro

Huawei MateBook X Pro

Huaweijevo najnovije lagano prijenosno računalo, MateBook X Pro, sadrži niz inovativnih značajki upakiranih u prekrasno dizajniranom kućištu metalik mat sjaja. Korištenje laganih i izdržljivih legura magnezija i Micro-arc postupak oksidacije čini ovaj laptop vrlo prenosivim, izdržljivim i ugodnim na dodir. Novi MateBook X Pro ističe se 14,2-inčnim 3,1K FullView zaslonom i može se pohvaliti najnaprednijim touch pad sustavom unutar MateBook obitelji, dok značajka Free Touch podržava osam inovativnih kontrola gestama uključujući snimke zaslona, ​​svjetlinu, podešavanje glasnoće i mnoge druge. Opremljen Intel® Core™ procesorom 12. generacije, njegov čipset ima potpuno novu hibridnu arhitekturu koja je 60% učinkovitija od prethodnih modela. Novi rashladni sustav, Huawei Shark Fin Fan, dodatno omogućuje učinkovit rad MateBook X Pro kroz dulje vrijeme.

Huawei MatePad Pro

Flagship tablet sljedeće generacije, MatePad Pro, dolazi na tržišta unaprijeđenog dizajna, zaslona i ​​audio-vizualnog iskustva te sa poboljšanim specifikacijama. Dolazi s 12,6-inčnim Huawei OLED Real Color FullView zaslonom sa stopom osvježavanja od 120 Hz, omjerom zaslona i tijela od 90% i tehnologijom univerzalne dosljednosti boja za pružanje bogatijih značajki i dosljedne boje. MatePad Pro također donosi korisnicima pametnije korisničko iskustvo, dodatno poboljšavajući kreativnost i produktivnost proizvoda do razine slične osobnim računalima. Značajke kao što su App Multiplier i Multi-Window podrška omogućuju istovremenu obradu više zadataka. Dodatno, druga generacija Huawei M – Pencil pametne olovke i pametna magnetska tipkovnica korisnicima pružaju glatko iskustvo pri prebacivanju između uredskih, kreativnih i studijskih radnih scenarija.

Huawei Watch D

image

HUAWEI WATCH D health smartwatch

Mnogi nosivi uređaji tvrtke Huawei prate i snimaju razne vitalne zdravstvene statistike, poput preciznog praćenja srca i SpO2, dajući korisnicima pregled i smjernice prilikom brige za zdravlje.

Ranije ove godine Huawei je najavio, a u Berlinu i predstavio pametni sat -  Watch D -  koji donosi​​inovativni sustav za mjerenje krvnog tlaka i elektrokardiograma korisnika.

Watch D je osmišljen kao sveobuhvatni zdravstveni asistent s funkcijama cjelodnevnog praćenja SpO2 i otkucaja srca, omogućavajući postavljanje automatskih podsjetnika kod niske razine kisika u krvi, lošeg ritma spavanja ili prevelike izloženosti stresu.

Huawei Mobile Services (HMS)

Huaweijev HMS ekosustav nastavlja se razvijati doista impresivnom brzinom kako bi korisnicima na više uređaja ponudio superiorne mogućnosti mapiranja i navigacije, pretraživanja, e- pošte i kupovine. Uz snažna ulaganja u AppGallery trgovinu aplikacija, koja do sada ima 580 milijuna aktivnih korisnika mjesečno, od kojih se preko 45 milijuna nalazi u Europi ne čudi da je broj aplikacija dostupnih u AppGalleryju porastao za 147%, dok više od 5,5 milijuna registriranih programera radi na tome da ih bude još i više.

- Oduševljeni smo što smo se vratili na IFA-u nakon nekoliko izazovnih godina. IFA je oduvijek bila izvrsna platforma za prezentaciju nevjerojatnih inovacija u tehnološkoj industriji, a Huawei ponovno ima neke zaista uzbudljive proizvode. Usredotočili smo se na lijepo dizajniran hardver, pametan softver koji pruža besprijekorno iskustvo na više uređaja i performanse fotografije prilagođene potrebama današnjih korisnika. Od zdravlja i fitnessa do zabave i pametnih uredskih rješenja, Huawei nastavlja pomicati granice i nastavit ćemo donositi nevjerojatne tehnološke inovacije našim brojnim milijunima vjernih obožavatelja diljem Europe - komentirao je William Tian, ​​predsjednik Huawei WEU.

25. travanj 2024 04:07