Ukratko
StoryEditor

Zubak Grupa treći najbolji poslodavac u Hrvatskoj u 2022. godini

09. Prosinac 2022.

Tvrtka Zubak Grupa proglašena je trećim najboljim poslodavcem u Hrvatskoj u 2022. godini u kategoriji velikih tvrtki (više od 250 zaposlenika).

Na svečanoj dodjeli nagrada ‘Najbolji poslodavac‘, u sklopu konferencije Udruge U4HR i Lidera ‘5D ORGANIZACIJA: Održiva tvrtka, HR i zaposlenici u ESG okruženju‘, web portal MojPosao dodijelio je nagrade poslodavcima koji su ostvarili najviše ocjene u Istraživanju zadovoljstva zaposlenika.

- Nevjerojatno sam ponosan što smo ponovno proglašeni trećim najboljim poslodavcem u Hrvatskoj u kategoriji velikih tvrtki. Ovim putem se želim zahvaliti svim zaposlenicima što su nas upravo oni prepoznali kao jednog od najboljih. I dalje ćemo se truditi ulagati što više kako bismo stvorili još bolje radno okruženje za sve. Svi napori, pogodnosti i unapređenja radnog iskustva isplatili su se, jer nam zadovoljstvo djelatnika uzastopno raste već četvrtu godinu zaredom. Naša snaga su naši ljudi, a posebno se ponosimo time što više od 200 naših kolega kod nas radi duže od 10 godina, a njih čak 60 duže od 20 godina, što je nešto čime se rijetko koja tvrtka može pohvaliti. Čestitamo posebno i ostalim dobitnicima u našoj kategoriji, pobjedniku Infinumu i drugoplasiranom Rimac Automobili, na zasluženim priznanjima - izjavio je Ivan Zubak, predsjednik Uprave Zubak Grupe.

Zubak Grupa je i 2019. proglašena trećim najboljim poslodavcem, te je svih narednih godina konstantno u samom vrhu TOP 5 najboljih poslodavaca.

Veliko hvala svim našim zaposlenicima, njih više od 650, koji su nam omogućili ovo priznanje i koji nam svakodnevno ukazuju svoje povjerenje.

Zubak Grupa tvrtka je koja djeluje u nekoliko zemalja regije, a bavi se djelatnostima prodaje i održavanja vozila marki Volkswagen koncerna, prodaje i održavanja rabljenih vozila, pa sve do tehničke pomoći na cesti, najma i osiguranja vozila, te stanice za tehnički pregled vozila. Svojim zaposlenicima omogućuje profesionalni razvoj, napredovanje u karijeri te ugodnu i stabilnu radnu atmosferu. Od prvih dana postojanja do danas, nesebično je ulagala u edukaciju vjerujući da je učenje presudno za uspjeh.

Nositelj je vrijednosti tradicije, visoke kvalitete, sigurnosti i posvećenosti detaljima te simbolizira nasljeđe koje njezino ime unazad skoro 45 godina prenosi na postojeće brendove unutar grupe, ali i na nove koji će u budućnosti biti pokrenuti. Ponosi se brojnim priznanjima za kvalitetu usluge i vrhunsko korisničko iskustvo, za najbolji omjer cijene i kvalitete, a posebno se ponosi priznanjima za zadovoljstvo svojih zaposlenika.

26. ožujak 2023 21:12