Uncategorized
StoryEditor

Poslovna 2019 - godina digitalizacije i kadrova

06. Prosinac 2018.

Poslovni tjednik Lider 14. prosinca objavljuje jedina prava poslovna očekivanja za 2019. godinu. Poslovna 2019. jedino je izdanje koje će vam kroz novinarske tekstove naših stručnjaka dati pravu sliku što vas očekuje sljedeće godine.

U ovogodišnjem specijalu Poslovna 2019 - godina digitalizacije i kadrova obradit ćemo teme u kojima će relevantni sugovornici iznijeti prognoze i mišljenja u kakvim će se uvjetima poslovati u Hrvatskoj i svijetu u idućoj godini, što će biti ‘in‘, što ‘out‘, koji će novi trendovi obilježiti iduću godinu i tome slično.

O temama kao što su Digitalizacija - prilika za rast ili novo zaostajanje, U potrazi za igubljenim kadrovima, Novi Agrokor, Pripreme za 2020., Vlada u svom drugom poluvremenu, Brexit i brojnim drugima pisat će dvadesetak vodećih biznismena i državnih dužnosnika koji znatno utječu na osmišljavanje gospodarske politike.

Među njima su: Kolinda Grabar Kitarović, Tomislav Tolušić, Luka Burilović, Gordana Deranja, Gordana Kovačević, Tihomir Premužak, Fabris Peruško, Tomislav Vuić, Tamara Perko, Boris Popović, Damir Bulić, Đuro Njavro, Marinko Došen, Dragan Kovačević, Tatjana Barančić, Dimitrije Trbović, Igor Žonja, Ana Stojić Deban, Kristjan Staničić, Boris Žgomba, Damir Zorić, Željko Perić, Mario Petrović, Hrvoje Balen, Ruža Tomić Fontana, Matt Darko Sertić, Danko Sučević, Veljko Ostojić.

U specijalu objavljujemo i veliko Liderovo istraživanje među vodećim hrvatskim menadžerima o tome što očekuju u svom poslovanju u idućoj godini, što planiraju i s kojim će se izazovima najviše susretati.

Nova prilika za oglašivače

U skladu s najboljom svjetskom praksom digitalizacija kod nas donosi nove prilike za oglašivače. Nova Liderova aplikacija za mobilne uređaje na sustavima Android i iOS omogućuje ugrađivanje linkova na oglasne stranice tiskanog izdanja, na način da se klikom na oglas otvara sadržaj inače nevidljiv u tradicionalnim tiskanim oglasima. Zainteresirane čitatelje oglas vodi na web stranice kompanije, profile kompanija ili video sadržaj po izboru klijenta. Za izradu ponuda i dodatne informacije, na raspolaganju vam stoji Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Svoj primjerak Poslovne 2019. potražite na najbližem kiosku Tiska ili iNovina ili ga dočekajte kao pretplatnik digitalnog Lidera na svojem najomiljenijem uređaju.

Sve što trebate učiniti jest preuzeti aplikaciju LIDER sa niže navedenih poslužitelja, pročitati besplatno izdanje te nas posjetiti na lider.media/pretplata

Poslovni tjednik Lider od sada uvijek uz vas, na putu, u uredu, kod kuće!

 

20. travanj 2024 14:53