Život
StoryEditor

Nova niša: Uskoro ćete moći mirisati kao Harry Styles

26. Rujan 2023.
Harry Stylesfoto Shutterstock
Mirisni trio ‘Closeness‘, ‘Rivulets‘ i ‘Bright, Hot‘ kreacija je parfumera koji stoji iza kultnog ‘Gipsy Watera‘ kuće Byredo

Popularni američki glazbenik i miljenik mlađe generacije Harry Styles najavio je ulazak u parfemsku industriju s tri mirisa koja bi svjetlo dana trebala ugledati tijekom listopada. Parfemi će biti lansirani u sklopu beauty brenda Pleasing kojeg je pokrenuo prije dvije godine, a koji nudi lakove za nokte, skincare proizvode, pigmente, pa čak i pokoji odjevni predmet s prepoznatljivim stilskim pečatom popularnog umjetnika.

Njegovi će fanovi već sad uz svaku kupovinu dobiti peel-off mirisne trakice trija ‘Closeness‘, ‘Rivulets‘ i ‘Bright, Hot‘ koji će, kako prenosi Business of Beauty, pripadati grupi takozvanih kožnih mirisa poput Glossierovog You, Phulrovog Missing Person ili pak čuvenog Escentric Molecules 01.

Visoka očekivanja

Publika, a i struka od ovih noviteta imaju visoka očekivanja budući da su Styles i njegov tim angažirali neke od najvećih stručnjaka u parfemskoj industriji. Točnije, za proizvodnju zadužili su francusku kuću Robertet specijaliziranu za prirodne parfeme, dok je same mirise kreirao njihov čuveni parfumer Jérôme Epinette.

Epinette, naime, stoji iza mirisnog hita švedskog Byreda - Gypsy Water, a surađivao je s luksuznim brendovim poput Atelier Colegne i Vilhelm, muzičkom zvijezdom Arianom Grande na razvoju njenih mirisa, pa čak i kultnom Bum Bum parfemu Sol de Janeira.

– Kao brendu čije je poslovanje duboko ukorijenjeno u istraživanje boja, emocionalni storytelling i senzorna iskustva, širenje na ovu kategoriju je strateški potez – poručio je The Business of Beautyiju Shaun Kearney, izvršni direktor Pleasinga.

03. svibanj 2024 06:43