Život
StoryEditor

Royal Hill preuzeo Peron 16: Nova era urbanih događanja

17. Listopad 2024.
Peron 16

Royal Hill, jedan od najambicioznijih novijih vinarskih projekata u Hrvatskoj, ulazi u Peron 16, popularnu kultnu destinaciju za zabavno-kulturna događanja u Zagrebu. Preuzimanjem od strane Royal Hilla, Peron 16 ulazi u novu fazu razvoja koja označava početak nove ere za ovu destinaciju.

Peron 16: Središte događanja u Zagrebu

Peron 16 je nastao s misijom kako bi pružio jedan novi urbani doživljaj svojim posjetiteljima, a sastoji se od više različitih segmenti koji svaki za sebe oduševljavaju svojom posebnom pričom. Osim što se  brzo afirmirao kao atraktivna lokacija, odlična je destinacija bilo da su u pitanju privatni i korporativni eventi, vjenčanja, partiji, koncerti ili festivali. Smješten na samom Zapadnom kolodvoru,  u širem centru grada, ovaj inovativan i raznovrstan prostor nudi jedinstveno iskustvo organizacije događanja.

Vizija i misija ove suradnje

Mladi poduzetnik Mateo Borojević, koji predvodi Royal Hill, zajedno sa svojim timom i uz podršku članova uprave Perona 16: Momčila Gurovića (direktora marketinga), Maje Karanović (direktorice prodaje) i Miroslava Vorkapića (direktora gastro segmenta), razvijaju novu viziju i kreativni koncept za ovaj kulturno-zabavni centar.

image

Peron 16 logo

foto

Ovom zajedničkom suradnjom se planira unapređenje postojeće ponude Perona 16, uz uvođenje novih sadržaja koji će dodatno obogatiti ovaj zagrebački prostor. Poseban naglasak stavljen je i na razvoj novih ugostiteljskih i uslužnih djelatnosti, kao i urbanog maloprodajnog sektora i smještajnih kapaciteta. Također se planira širenje na nove lokacije, pa će se Peron 16 uskoro naći i u gradovima poput Zadra, Šibenika, Velike Gorice, Kanfanara i Bibinja.

Peron 16 je postao jedinstveno mjesto koje spaja različite kulturne i zabavne svjetove, a uz snažnu podršku Royal Hilla, nastavit će stvarati još mnoštvo jedinstvenih, dojmljivih i nezaboravnih iskustva za sve posjetitelje.

image

peron 16 interijer

foto

Royal Hill je nova hrvatska vinarija i jedan od najambicioznijih vinarskih projekata započetih u Hrvatskoj nastala  2020. godine. Trenutno uzgajaju vinovu lozu na 45 ha prvoklasnih položaja u Erdutu uz samu rijeku Dunav i državnu granicu, U Erdutu, gdje tradicija uzgoja vinove seže preko 300 godina. U erdutskim vinima uživalo se još na europskim dvorovima,  a misija i vizija ove vinarije je nastaviti tradiciju proizvodnje tih cijenjenih vina, ali na novim temeljima, uz najmoderniju tehnologiju i svjetski priznate enološke metode.

17. listopad 2024 14:58