Znanja
StoryEditor

PMI Forum - trodnevno regionalno događanje posvećeno upravljanju projektima

29. Rujan 2016.

Najveće regionalno događanje posvećeno projektnom menadžmentu u organizaciji udruge PMI Hrvatska održat će se od 9. do 11. studenoga u hotelu Antunović te će ugostiti inozemne i domaće predavače poput Rogera Wilda, Ane Markuz, Ivana Tanića i mnogih drugih.

Sudionici konferencije imat će priliku vidjeti dobre primjere iz prakse s područja poduzetništva, korporacija, javne uprave, ESI fondova i drugih segmenata, a u sklopu dvije strukovne radionice pod vodstvom Rogera Wilda i Frana Mikulčića, moći će upoznati neke nove alate i tehnike na području upravljanja projektima i vještine potrebne u komunikaciji, prezentaciji i javnom nastupu.

Također, svoje 25-godišnje iskustvo i savjete podijelit će Zbigniew J. Traczyk, direktor IBM-a za Centralnu i Istočnu Europu, koji će okupljenima odgovoriti na pitanje zašto je projektni menadžment ključni element uspješnog poslovanja organizacije. Posebno mjesto u programu ima dodjela nagrade Projekt godine, strukovnog priznanja za najbolje vođeni projekt i najbolje projektne rezultate ostvarene u Hrvatskoj.

Ne propustite networking sa sudionicima konferencije koji dolaze iz više od 80 tvrtki različitih poslovnih domena.

Više informacija na www.pmi-croatia.hr.

27. travanj 2024 18:33