Aktualno
StoryEditor

Adriana Lima više se neće skidati... bez dobrog povoda

11. Prosinac 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=g6yNewQ9oO0

Adriana Lima, Viktorijina anđelica s najdužim stažem i druga najplaćenija manekenka prema magazinu Forbes objavila je kraj seksi snimanjima. Naime, brazilska ljepotica zbog jedne ponude odlučila je u potpunosti zaokrenuti svoju karijeru.

- Dobila sam poziv za snimanje jedne seksi reklamne kampanje, koju bi potom trebala objaviti i na svojim društvenim mrežama. Iako sam tijekom karijere napravila mnogo takvih suradnji, sada se nešto promijenilo u meni. Kada je prijateljica podijelila sa mnom koliko se nezadovoljno osjeća u vlastitom tijelu, to me podsjetilo kako se ja svakog jutra pitam izgledam li dobro i hoću li još uvijek biti dobro prihvaćena u svom poslu. U tom trenutku shvatila sam da se većina žena pita isto svakog jutra pokušavajući se uklopiti u stereotipe koje im društvo, modna industrija i društvene mreže nameću, napisala je 36-godišnjakinja Lima na svom Facebook profilu.

- Smatram da to nije zdrav način razmišljanja i življenja. To nije ni psihički ni fizički zdravo stoga sam odlučila napraviti promjenu. Više se neću skidati bez značajnije svrhe – napisala je Lima i dobila podršku žena diljem svijeta.

23. travanj 2024 23:50