Aktualno
StoryEditor

Antonio Banderas utjelovit će Picassa

07. Rujan 2017.

Antonio Banderas glumit će Picassa u drugoj sezoni američke serije ‘Genij‘ koja će se baviti slikarom koji baš kao i Banderas potječe iz Malage u Španjolskoj.

- Igrat ću Picassa u drugoj sezoni serije Genij koja će se prikazivati na američkim kanalima Fox i National Geographic, a zatim i međunarodno", rekao je Banderas u francuskome gradu Deavuilleu gdje sudjeluje na festivalu američkog filma.

Prva sezona te serije bila je posvećena Albertu Einsteinu.

>>>Star Wars predstavio novog droida BB-9E

- Za mene je to vrlo velik angažman. Snimat ćemo od početka studenoga do kraja ožujka. Prve epizode trebale bi biti prikazane u travnju ili svibnju, na američkim kanalima, rekao je 57-godišnji Banderas.

Glumac koji se proslavio ulogama u filmovima kultnog španjolskog redatelja Pedra Almodovara poslije je razvio karijeru u Sjedinjenim Državama.

U Deauvilleu je Banderas je došao predstaviti film koji se prikazuje izvan konkurencije "Music of silence", britanskog redatelja Michaela Radforda. U filmu nadahnutom životom slijepog talijanskog tenora Andreje Bocellija, Banderas tumači ulogu maestra koji će potaknuti pjevača da život posveti glazbi.

26. siječanj 2023 08:47