Aktualno
StoryEditor

Cammeo zaključio prvu poslovnu godinu u Sloveniji, ima nove planove i za Hrvatsku

29. Rujan 2018.

Cammeove Dacije Logan s prepoznatljivim zelenim oznakama slovenskim cestama voze već godinu dana.

- Iza nas je uspješna prva godina na slovenskom tržištu u kojoj smo prevezli 1 000 000 zadovoljnih klijenata i zaposlili 150 vozača. Krenuli smo u Ljubljani, a osim metropole, Cammeo je danas s flotom od sto vozila prisutan i u Kopru, Kranju, Celju te Mariboru. U Sloveniju smo stigli s dva cilja; željeli smo pružiti našim klijentima najbolju taksi uslugu te postati lider u pružanju usluge taksi prijevoza. S ponosom mogu reći da smo u proteklih 365 dana ispunili oba cilja - kaže generalni direktor Vladimir Minovski.

Isto tako, poručuju kako žele učvrstiti svoju poziciju na tržištu taksi usluga, a uskoro stižu u još dva slovenska grada.

>>> Taksi Cammeo od srijede i u Split

Osim slovenskog, Cammeo ima velike planove i za hrvatsko tržište, a zbog proširenja posla javila se potreba za novim vozačima. Naime, nedavno su stigli u Poreč i Rovinj, a u narednom periodu kreću s radom u još nekoliko gradova kako na kontinentu, tako i na obali. Karlovac, Dubrovnik i Zadar samo su neki od njih.

- Nudimo siguran posao i stalna primanja te najvišu plaću u branši. Cammeovi vozači na cestu izlaze potpuno pripremljeni i educirani te imaju 24-satnu podršku. Osim toga, radno vrijeme mogu prilagoditi svom životnom stilu, a nije na odmet napomenuti ni dinamičnu, kreativnu i prije svega kolegijalnu radnu okolinu. Svi zainteresirani budući Cammeovci za posao se mogu prijaviti putem naše web stranice - dodaje Minovski.

Podsjetimo, Cammeo danas broji 1500 zaposlenih i 600 taksi vozila, a dostupan je u 35 gradova u tri države, što ga čini najvećim prijevoznikom u regiji.


Pratite Lider na društvenim mrežama [mks_social icon="facebook" size="48" style="square" url="https://www.facebook.com/lider10media/" target="_blank"][mks_social icon="linkedin" size="48" style="square" url="https://www.linkedin.com/company/lider-press-dd/" target="_blank"][mks_social icon="twitter" size="48" style="square" url="https://twitter.com/lider_press" target="_blank"][mks_social icon="instagram" size="48" style="square" url="https://www.instagram.com/lider.media/" target="_blank"]

 


 

29. travanj 2024 04:40