Aktualno
StoryEditor

CBS International najavio promociju u svojem hrvatskom uredu

16. Svibanj 2022.
Predrag Tutić, Country Manager za Hrvatsku (CBS International)Bozidar Babic Photography.

Vodeća konzultantska tvrtka za nekretnine u regiji - CBS International, dio Cushman & Wakefield grupe, najavio je promociju Predraga Tutića, Country Managera za Hrvatsku u Partnera, stoji u njihovom priopćenju.

- Ostvarenje titule Partnera predstavlja izvanredno postignuće u svim okolnostima, posebno u svjetlu prethodne dvije burne godine. Drago nam je vidjeti da kojim god se područjem bavio, Predragov nevjerojatan trud je nagrađen ogromnim uspjehom, ističući se neprestano kao lider i veliki uzor svim zaposlenicima.

Unatoč najizazovnijim vremenima, Predrag i njegov tim nisu usporili ritam i nastavljaju pružati neusporedivu vrijednost i rezultate klijentima -, rekao je Dragan Radulović, izvršni direktor CBS Grupe.

Predrag Tutić pridružio se CW CBS-u Hrvatska na samom početku, te je pomogao regrutirati i proširiti naš tim stručnjaka, surađujući na široj razini sa svim Cushman & Wakefield CEE & SEE uredima.

S osobnim fokusom na tržišta kapitala, zastupanje zakupodavaca i zakupnika, dodatno je pomogao u proširenju našeg ureda kako bi pokrio usluge procjena nekretnina i savjetovanja za razvoj projekata, zastupanje, upravljanje projektima te uredske maloprodajne i logističke segmente tržišta.

Predrag Tutić diplomirao je na Sveučilištu u Zagrebu, Fakultetu prometnih znanosti te je certificirani član RICS-a te ima 15 godina iskustva u poslovanju s poslovnim nekretninama.

- Dok uživam u brzoj i inspirativnoj dinamici poslovanja nekretninama koja nas sve nedvojbeno potiče na svakodnevno postizanje novih ciljeva, osjećam se posebno motivirano međunarodnom komunikacijom i lokalnim znanjem i iskustvom svih CW CBS ureda, koji nas naposljetku čine boljim profesionalcima, željnim postizanja još većih ciljeva za svakog klijenta.

Iznimno sam počašćen promocijom i potrudit ću se dalje ulagati sve svoje napore u promicanje hrvatskog tržišta nekretnina i privlačenja investicija -, komentirao je Predrag Tutić.

04. srpanj 2022 12:33