Aktualno
StoryEditor

Cybersecurity konferencija Alert u Zagrebu okuplja domaće i međunarodne stručnjake za kibernetičku sigurnost

25. Listopad 2022.
alert konferencija

Konferencija o cyber sigurnosti ‘Alert‘ održat će se u srijedu, 26. listopada, u Zagrebu te će okupiti domaće i međunarodne stručnjake i kompanije iz područja kibernetičke sigurnosti koji će podijeliti najbolja iskustva i prakse te otvoriti nove teme.

Sve sudionike očekuju zanimljiva predavanja i paneli, kao i jedinstvena prilika za razmjenu iskustava. Keynote predavanje održat će Cristina Abrigo, voditeljica CE&EE digitalne sigurnosti Unicredit grupe. Uz predavanje Clausa Senglera iz Europske centralne banke i domaćih stručnjaka okupljeni će moći saznati više o tome kako ostati sigurni u post-kvantoj eri te koje su navike nacije kada je riječ o sigurnosti mobilnih aplikacija, što će otkriti istraživanje provedeno u suradnji s agencijom Ipsos.

‘Alert‘ organizira IT kompanija ASEE (Asseco SEE) s partnerima i4P informatics, MBCom technologies i Mircoblinkom, a cjelokupni program konferencije dostupan je na linku.   

ASEE je jedna od najvećih IT kompanija u Europi na području proizvodnje i implementacije vlastitih softverskih rješenja. Tvrtka pruža ICT rješenja za različite industrijske vertikale, uključujući financijski sektor, industriju plaćanja, javnu upravu i telekomunikacije, dok proizvode i usluge u okviru područja paymenta nudi pod imenom Payten. ASEE Grupa posluje u 23 zemlje i zapošljava preko 3.000 ljudi diljem svijeta.

 

23. travanj 2024 14:58