Aktualno
StoryEditor

Fortenova počela imenovati nadzorne odbore u novim tvrtkama; tko je ključni čovjek?

20. Kolovoz 2019.

FORTENOVA GRUPA počela je od ovog mjeseca imenovati nadzorne odbore u novim tvrtkama, nasljednicama Agrokorovih. Najviše kontrole zasad je u rukama člana Upravnog odbora FORTENOVA GRUPE Daniela Michaela Böhija, koji je predsjednik NO-a u ključnim proizvodnim tvrtkama – JAMNICI PLUS, LEDU PLUS, ZVIJEZDI PLUS i PIK-u VRBOVEC PLUS, te zamjenik predsjednika NO-a u VUPIKU PLUS.

Böhi ima bogato iskustvo iz brojnih multinacionalki - DANONEA, NESTLEA, CAPRI SUN GRUPE, DANUBEA... U Srbiji je bio direktor operacija koncerna BAMBI i generalni direktor KNJAZA MILOŠA.

Eto sastava sedam dosad imenovanih nadzornih odbora:

PIK VRBOVEC dobio je NO u sastavu: Daniel Böhi (predsjednik), Miodrag Borojević (zamjenik predsjednika), te članovi Irena Weber, Vladimir Bošnjak i predstavnik radnika Mišel Klasić.

VUPIK PLUS dobio je Nadzorni odbor s Miodragom Borojevićem kao predsjednikom i Danijelom Böhijem kao njegovim zamjenikom, te članovima Vladom Čondićem Galinčićem i Gordanom Fabris.

VELPRO CENTAR PLUS nadziru Miodrag Borojević (predsjednik NO-a), Paul Michael Foley (zamjenik predsjednika), i članovi Hido Lajtman i Hrvoje Bošnjak.

Predsjednik NO-a PROJEKTGRADNJE PLUS je Dalibor Balgač, zamjenik predsjednika Zvonimir Žaja, a članovi su Edita Car i Dragan Mrkajić.

LEDO PLUS ima NO u sljedećem sastavu: Daniel Böhi (predsjednik), Paul Michael Foley (zamjenik predsjednika) i članovi Fabris Peruško, Hido Lajtman i Milenko Arapović (predstavnik radnika)

Daniel Böhi predsjednik je NO-a ZVIJEZDE PLUS, Vladimir Bošnjak njegov je zamjenik, a članovi su Irena Weber, Ivan Babić i Damir Vrenko (predstavnik radnika).

Daniel Böhi na čelu je i NO-a JAMNICE PLUS, njegov je zamjenik  Fabris Peruško, a članovi su Irena Weber, Vladimir Bošnjak i Josip Jurmanović.

19. travanj 2024 16:14