Aktualno
StoryEditor

Fortenovina Projektgradnja gradi Pevecov prodajni centar u Vukovaru

25. Ožujak 2019.

Tvrtka Pevec potpisala je ugovor o izgradnji prodajnog centra u Vukovaru s tvrtkom iz Slavonskog broda, Projektgradnjom, članicom Fortenova grupacije.

Novi prodajni centar prostirat će se na površini od gotovo 5.000 m2. Na prvom katu dodatno će se urediti uredski prostor koji će koristiti tvrtka Pevec, Pevec logistika i potencijalni drugi najmoprimci.

- Otvaranje prodajnog centra u Vukovaru predviđeno je za 1. listopada 2019. godine, a naši Vukovarci dobit će 50 novih radnih mjesta - izjavio je Krešimir Bubalo, član Uprave Peveca i bivši osječki gradonačelnik.

Također, u sklopu centra otvorit će se Samofino kafić. U drugoj fazi izgradnje planiraju se dodatni poslovni prostori te proširenje prodajnog centra Pevec u retail park s drugim trgovcima i brendovima.

- Izuzetno mi je zadovoljstvo što Pevec, kao prvi hrvatski trgovački lanac, ulaže u grad Vukovar. U Slavoniji gradimo dva prodajna centra, čime želimo potaknuti ostanak naših ljudi. Povećanjem neto minimalne plaće na 5.000 kuna u našim trgovinama, za naše trgovce, skladištare i vozače, brojnim benefitima poput jubilarne nagrade, sistematskih pregleda, božićnice, uskrsnice, regresa, dara za dijete i potpore za novorođenče želimo pokazati našim radnicima da brinemo i da radeći za Pevec mogu ostvariti svoje snove u Hrvatskoj - izjavio je predsjednik Uprave tvrtke Pevec, Jurica Lovrinčević.

Osim novog prodajnog centra u Vukovaru, Pevec u 2019. godini planira započeti gradnju novih centara u Vinkovcima i Splitu.

22. svibanj 2022 17:00