Aktualno
StoryEditor

Hrvatska pošta ispunila stroge kriterije, ušla u partnerstvo s DHL-om

04. Rujan 2017.

Hrvatska pošta i DHL započinju s novom poslovnom suradnjom u dostavi paketa, izvijestili su u ponedjeljak iz Hrvatske pošte, istaknuvši da se suradnja prije svega odnosi na B2C segment paketnog poslovanja u digitalnom okružju, koje u cijeloj EU zbog internetske trgovine znatno raste.

Ugovor između Hrvatske pošte i njemačke logističke tvrtke DHL potpisan je 23. kolovoza u njemačkom gradu Bonnu. Hrvatska pošta ovom suradnjom kao ekskluzivni partner postaje dijelom DHL-ove mreže Parcel Connect, koja trenutačno obuhvaća 26 europskih zemalja, navodi se u priopćenju.

>>>Ususret Danu velikih planova: Ivan Čulo – Što će Hrvatska pošta 2018.

Iz Hrvatske pošte ističu kako su time ispunili stroge kriterije kakvoće i tehnologije nužne za provedbu tog projekta.

Za krajnje korisnike usluga Hrvatske pošte ta suradnja konkretno znači brzu i kvalitetnu uslugu te mogućnost online praćenje pošiljaka u realnom vremenu. Za Hrvatsku poštu, pak, ova suradnja ujedno znači povećanje kvalitete usluga na poštanskom tržištu.

Razvojna Strategija Pošta2022., uz širenje logističkih kapaciteta i ulazaka u nove tržišne niše, bazira se na razvoju temeljne djelatnosti i znanja, jer kao društveno odgovorno poduzeće Hrvatska pošta ima u fokusu afirmativnu kompanijsku kulturu, podsjećaju iz te tvrtke.

16. travanj 2024 07:21