Aktualno
StoryEditor

Iz Sudskog registra: Marinko Papuga na čelu Instituta za sigurnost

18. Prosinac 2018.

Marinko Papuga postao je direktor tvrtke Institut za sigurnost Zagreb d.d. umjesto Zlatka Hrupa. Te su odluke stupile na snagu prije dva mjeseca, a objavljene su u Sudskom registru prošlog petka. Papuga je u poslovnoj zajednici ostao zapamćen kao direktor Zagrebačke burze od 1996. do 2006., a imao je i burnu epizodu praćenu aferom zbog sukoba interesa u HPB Investu i Trast nekretninama. Od veljače do listopada 2017. bio je pomoćnik ministra rada i mirovinskog sustava, a prije dolaska u Institut obavljao je dužnost direktora Motela Plitvice d.o.o.

Marina Kralj Miliša imenovana je članicom Nadzornog odbora tvrtke Končar – aparati i postrojenja d.d. umjesto Miroslava Poljaka.

Tvrtka Nomago , storitve mobilnosti in potovanj d.o.o. iz Slovenije postala je jedini osnivač/član društva Vollo tehnologija d.o.o. iz Zagreba umjesto Marka Jukića, koji je ostao na mjestu direktora.

Patricija Markežić imenovana je direktoricom tvrtke Kabola d.o.o. iz Momjana, a dosadašnji direktor i vlasnik Marino Markežić postao je prokurist.

Vedran Vanjković prestao je biti član uprave tvrtke Nike CR d.o.o. iz Zagreba.

Irena Buljanović prestala je biti članica uprave Komunalnog društva Pag d.o.o. iz Paga.

Mate Mandušić imenovan je za (jedinog) člana uprave društva Poduzetnički inkubator Šestanovac d.o.o. umjesto Josipa Maslova.

Qunwu Hong više nije član uprave niti osnivač/član društva Hong Yun d.o.o. iz Splita. Umjesto njega, novi je član uprave i suvlasnik Halil Xie.

18. travanj 2024 20:06