Aktualno
StoryEditor

Kreće nova runda programa osnaživanja žena – Snaga žene

16. Veljača 2023.
Program traje deset tjedana, od 15. ožujka do 17. svibnja i temelji se na New Code Leadership metodologiji

Samopouzdanje za pokretanje promjena, samopoštovanje, savladavanje mentalnih barijera, određivanje prioriteta i život u skladu s njima, zdrav odnos prema novcu, upravljanje stresom i dobar osjećaj u vlastitoj koži, neke su od tema online programa SNAGA ŽENE, cjelovitog programa osnaživanja žena koju u ožujku organizira Partus akademija, specijalizirana za usluge edukacije, grupnih i individualnih treninga izvrsnosti, motivacijskih predavanja i organizacije konferencija za lidere. Program traje 10 tjedana, od 15. ožujka do 17. svibnja i temelji se na New Code Leadership metodologiji, uz primjenu suvremenih tehnika i alata iz područja psihologije, osobnog rasta i razvoja, psihoterapije, i NLP-a.

Prednosti programa

Stručnu edukaciju kroz program osiguravaju iskusne trenerice i terapeutkinje Mirta Fraisman Čobanov i Nataša Jeličić. Prednosti programa su: edukacija kroz praktičnu primjenu i implementaciju tehnika i alata na konkretnim primjerima, individualno i grupno mentorstvo, izrada osobnog plana vrijednosti, osobne vizije i misije, motivacija i podrška za osobnu transformaciju tijekom i nakon edukacije.

Partus akademija uslugama edukacije, grupnih i individualnih treninga izvrsnosti, motivacijskih predavanja i organizacijama konferencija za lidere bavi se kontinuirano od 2010. godine. U okviru centra održano je više od 2 tisuće individualnih treninga, preko 890 grupnih treninga i edukacija iz područja osobnog i poslovnog rasta i razvoja, a treneri akademije održali su preko 750 otvorenih treninga i edukacija u tvrtkama. Na temelju dugogodišnjeg iskustva rada s velikim brojem klijenata i organizacija kreirana je New Code Leadership metodologija TM, koja koristi najbolje tehnike, modele i alate rada iz područja kognitivne neuroznanosti, leadershipa, psihologije, psihoterapije, coachinga i humanističko-neurolingvističke psihologije.

19. travanj 2024 12:35