Aktualno
StoryEditor

Merkur službeno pripojio Wüstenrot životno osiguranje

02. Svibanj 2023.

Wüstenrot životno osiguranje službeno je pripojeno Merkur osiguranju uz odobrenje Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga.

Nakon dobivanja odobrenja regulatornog tijela i službenog potpisivanja ugovora o prijenosu sto postotnog vlasništva dionica Wüstenrot životnog osiguranja na Merkur osiguranje postupak pripajanja je i formalno okončan te segment pružanja usluga Wüstenrot životnog osiguranja klijentima postaje integralni dio poslovanja i sastavni dio ponude Merkura.

Promjena vlasništva nema učinka na dosadašnja prava i obveze klijenata, koja ostaju na snazi u neizmijenjenom obliku i sadržaju, navode u priopćenju.

Pripajanje je dio strateškog poslovnog poteza Merkura kojim jača svoj položaj na hrvatskom tržištu osiguranja, u smjeru životnog osiguranja, ali i svog cjelokupnog portfelja s ciljem pružanja kvalitetne usluge klijentima i partnerima. Pripajanjem Wüstenrota, Merkurovim klijentima će biti osigurana kvalitetnija i nadograđena ponuda produkata i usluga.

- Osnovna vodilja pripajanja bila je klijentima ponuditi dugotrajnu stabilnost uz još bolju i kvalitetniju uslugu. Želim zahvaliti svim dosadašnjim klijentima i suradnicima na ukazanom povjerenju koje želimo opravdati svojim nastojanjima da i dalje pružamo najbolju moguću uslugu i proizvode, kao i da svojim društvenim angažmanom doprinesemo podizanju kvalitete života u zajednici u kojoj poslujemo - rekao je predsjednik Uprave Merkur osiguranja Robert Vrca.

Ukazano povjerenje klijenata, suradnika i zaposlenika, Merkur osiguranje smatra svojom najvećom odgovornosti koju iskazuje konstantnim unaprjeđivanjem usluga i djelatnosti. Postignuto pripajanje tako je značajan korak za nastavak poslovanja Merkur Društva u Hrvatskoj.

02. svibanj 2024 00:06