Aktualno
StoryEditor

Najuspješniji promotivni događaj kojim je Links nadmašio i Black Friday

28. Svibanj 2022.
Smart day u Linksu

U subotu 21. svibnja 2022. svjedočili smo redovima kakve već dugo nismo vidjeli. Na četiri zagrebačke lokacije Links je održao svoj prvi Smart day. Ovo je ujedno bio i najuspješniji promotivni događaj u povijesti Linksa, čak uspješniji i od njihovog slavnog Black Fridayja iz 2019. godine o kojem se dugo pričalo.

Oko 500 artikala na super uštedama čak do 80 posto, dodatnih 1.000 artikala koji su također bili na promotivnim akcijama i pokloni za prvih 500 kupaca bilo je dovoljno da se stvore veliki redovi kupaca ispred Links poslovnica, nekoliko sati prije samog otvorenja, koji su strpljivo čekali svoje odabrane proizvode. Vesela atmosfera, brutalna ponuda s odličnim uštedama i prezadovoljni kupci bili su rezultat najuspješnijeg Links događaja do sada. Mnogi kupci su istaknuli da su usprkos dugim redovima vrlo zadovoljni organizacijom, ponudom te vrijednim poklonima koje su dobili, poput majica, bočica za vodu, šilterica, slušalice i mnogih drugih.

Iz Linksa nam potvrđuju kako je na Smart Dayu bilo više od 4.000 zadovoljnih posjetitelja. Najviše interesa bilo je za kupnju slušalica, laptopa, smartphone-a, tableta i monitora, ali osim vrhunske IT opreme  mnogi su se odlučili za proizvode iz home asortimane koji su također bili ponuđeni po izvrsnim cijenama. Najposjećenija poslovnica bila je u Family Mallu jer je nudila i najveći izbor proizvoda na promociji, zatim Trešnjevka, Ambienta i Dubrava koja je ujedno i najmanja Links poslovnica u Zagrebu.

Na Smart Dayu u Links poslovnici Trešnjevka po prvi puta se uz IT asortiman našla i ponuda home asortimana te su se mali kućanski aparati pokazali kao vrlo traženi kod kupaca. Najtraženiji i najprodavaniji artikli Smart daya bili su Lenovo laptop za 999 kuna, printer Canon za samo 99 kn i IPL uređaj SmoothSkin za 1.379 kuna, koji su ujedno i među prvima rasprodani.

Ono što ističu u Linksu i što ih posebno veseli je interes različite skupine kupaca od djece, tinejdžera, poslovnih i obiteljskih ljudi pa sve do umirovljenika - široka ponuda koju su pripremili zaista je bila prepoznata. Slažemo se da je Smart Day je bio fantastičan dan za shopping, ali i druženje.

23. travanj 2024 22:33