Aktualno
StoryEditor

FOTO: Otvorena konferencija ‘Digitalna era nabave‘

16. Studeni 2017.

Pozdravom Mirele Senice, predsjednice Hrvatske udruge nabavne djelatnosti (HUND), otvorena je 12. konferencija o nabavi, u zajedničkoj organizaciji HUND-a i poslovnog tjednika Lider, pod nazivom ‘Digitalna era nabave‘.

Glavni gost je dr. Peter Kraljič, član McKinsey Advisory Councila, kojeg je iskustvo u savjetovanju na području strategije, organizacije i poslovanja vodećih kompanija u Njemačkoj, Austriji, Francuskoj, Italiji i Istočnoj Europi dovelo na vrh konzultanata koji su započeli karijeru na ovim prostorima. ‘Kraljič Porfolio matrica nabave‘ je od objave 1983. godine ušla u obaveznu literaturu ekonomskih fakulteta diljem svijeta, a globalno je primjenjena u kompanijama različitih veličina te je nabavu učinila strateškom funkcijom poslovanja.

Ova konferencija je namijenjena prvenstveno stručnjacima i specijalistima nabave, ali i članovima uprava i predsjednicima uprava koji će steći širi uvid u ovu stratešku funkciju. Na prethodnoj konferenciji o nabavi, održanoj 13. listopada 2016. godine sudjelovalo je 243 predstavnika 126 kompanija iz Hrvatske i inozemstva.

29. lipanj 2022 19:01