Aktualno
StoryEditor

Otvorene prijave za The Business Booster koji će se održati u Parizu

23. Srpanj 2019.

Više od 800 sudionika iz 40 zemalja sudjelovat će 3. i 4. listopada u Parizu na The Business Booster (TBB), konferenciji koju organizira InnoEnergy, jedan od najvećih europskih pokretača inovacija na području održive energije. TBB će okupiti predstavnike energetske industrije, financijske i poslovne zajednice, startupova, te ugledne govornike i kreatore politika koji će na panelima i interaktivnim radionicama govoriti o najnovijim tehnološkim postignućima u području čiste energije, novim poslovnim modelima i investicijskim prilikama.

Sudionicima TBB-a predstavit će se startupovi i tvrtke koje su dio Innoenergyjeve obitelji, a koji su pametnim rješenjima postigli značajne uspjehe na tržištu. Jedan od njih je hrvatski Hortilab, agrotehnološka tvrtka iz sektora čiste tehnologije Hortilab, specijalizirana za inovativan in vitro uzgoj vrhunskog akvarijskog bilja.

Prijave za TBB otvorene su do 31. srpnja, a detaljnije informacije o događanju, rasporedu, izlagačima i predavačima nalaze se na stranici: https://tbb.innoenergy.com/. Zainteresirani za sudjelovanje na konferenciji u Parizu, u listopadu, mogu se javiti INVENTO Capital Partnersu, koji je InnoEnergyjev HUB za Hrvatsku putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na www.inventocapitalpartners.eu.

16. travanj 2024 08:10