Aktualno
StoryEditor

Poslovni korisnici kao potvrda kvalitete usluge Konzum klika

16. Rujan 2016.

Konzum klik bilježi kontinuirani rast kupaca i prometa te se očekuje da će do kraja 2016. godine imati  više od 100.000 registriranih korisnika uz značajan porast prometa

Konzum je još 2002. godine prepoznao tržišnu potrebu za trgovinom na internetu kada je lansirana jedna od prvih trgovina takvog tipa u Hrvatskoj pod imenom Maxi diskont. Od 2006. godine Maxi diskont postaje online.konzum.hr internet prodavaonica koja krajem 2015. godine postaje današnji Konzum klik.

Konzum klik u svemu prati najbolja svjetska maloprodajna iskustva i praksu te označava početak nove ere u online prodaji hrane i pića u Hrvatskoj. Konzumova online trgovina bilježi kontinuirani rast broja kupaca i prometa te se očekuje da će do kraja 2016. godine imati  više od 100.000 registriranih korisnika uz značajan porast prometa. Daljnje širenje i rast Konzum klik temelji na 115 stručno educiranih djelatnika koji rade na različitim operacijama unutar Konzum klika. Među korisnicima Konzum klika sve je više malih i srednjih tvrtki, poslovnih korisnika, koji Konzum klik prepoznaju kao destinaciju na kojoj mogu pronaći sve potrebno za ugodan boravak u uredu.

U Konzum kliku kupcima je dostupno više od 11000 različitih artikala uz iste cijene koje vrijede u Super Konzum prodavaonicama. Pretraživanje artikala i kupnja jednostavna je i brza, a posebne su pogodnosti vezane uz dostavu naručenih artikala. Naime, kupac može birati vrijeme dostave kupljenih artikala, a prije dostave dobiva i obavijest s imenom i prezimenom dostavljača te njegovom fotografijom.

Posebnost dostave Konzum klika je i u tome što se obavlja svih sedam dana u tjednu u terminima koji odgovaraju kupcu te pokrivaju šire područje grada Zagreba, ali i Split, Đakovo, Vukovar, Vinkovce, Osijek, Rijeku i Karlovac s okolicom.

Na lokaciji Vrbani u Zagrebu, gdje se nalazi veliki logistički centar Konzum klika,  omogućeno je i osobno podizanje prethodno naručenih artikala putem usluge Drive in u roku od 2 sata od trenutka generiranja narudžbe.

Kako bi dodatno pojednostavio i personalizirao kupnju na Konzum kliku, Konzum planira daljnje širenje ponude, unaprjeđenje Internet stranice,  kao i razvoj mobilne aplikacije kojom će online kupnja biti moguća na svakom koraku.

 

21. svibanj 2022 21:26