Aktualno
StoryEditor

Prava poduzetnička prilika se ne propušta, prijavite se za Jumpstart

23. Veljača 2018.

Što kada bi za poslovni koncept osim državne potpore dobili pomoć stručnjaka i ljudi koji su prošli kroz iste izazove? Uvjerite se da je moguće, dođite na predavanje ‘Jumpstart – isplativa poslovna ideja‘ 1. ožujka u zagrebački Forum kongresni centar – Green Gold u 18 sati.

‘Jumpstart – isplativa poslovna ideja‘ je ciklus otvorenih predavanja koja pomažu potencijalnim poduzetnicima. Održano ih je osam, a rezultat je 60 novopokrenutih tvrtki u čitavoj Hrvatskoj. Ako razmišljate o ulasku u poduzetništvo, idealan je trenutak budući da nezaposleni koji pokreću posao od ove godine mogu dobiti jednokratnu potporu u visini od 55.000 kuna, odnosno 110.000 kuna ako dvije osobe otvaraju obrt ili čak 220.000 kuna ako četiri osobe osnuju trgovačko društvo.

Pravo vrijeme je sada

Jumpstart predavanja pokrenuta su s ciljem prenošenja najboljih svjetskih praksi i iskustva o otvaranju samoposlužnih i uslužnih praonica rublja.

- Velika prednost praonica je i profitabilnost - već do kraja prve godine možete vratiti početnu investiciju koja iznosi oko 20.000 eura, kaže Mario Martinek, direktor tvrtke Bijeli svijet.

U Bijelom svijetu kažu da kod nas veliki potencijal i bezbroj prilika nosi turizam. Korisnici praonica su vlasnici apartmana, hosteli, marine, manji hoteli, restorani, ali i turisti. Osim toga, tržište nije zasićeno jer su se praonice pojavile tek nedavno, za razliku od susjedne Italije gdje je koncept popularan već preko 20 godina, te je sada idealno vrijeme za takvo ulaganje. Podršku na putu daje upravo tvrtka Bijeli svijet - od pomoći u odabiru lokacije, razvoja tehnološkog projekta, profesionalnih uređaja, njihove ugradnje i održavanja do obuke osoblja i marketinških aktivnosti.

Postanite prvi vlasnik najbolje environment - friendly praonice u RH

Na ovogodišnjem Jumpstartu bit će predstavljen i novi, premium koncept praonica koji tek stiže u Hrvatsku. Riječ je o ‘My Laundry‘ praonicama koje je razvio Electrolux. Koncept je svjež, u čitavoj Europi otvorene su samo dvije ovakve praonice. Iskoristite priliku, postanite prvi vlasnik najbolje environment- friendly praonice u Hrvatskoj! Evo nekoliko prednosti:

  • bez franšizne naknade dobivate podršku Electroluxovog brenda
  • profitabilnost jamče aparati koji su najekonomičniji na tržištu kod štednje energije, vode i deterdženta
  • prije svakog pranja bubanj se može sanitizirati
  • tehnološki napredne perilice i sušilice - SMS porukom vas obavještavaju je li mašina slobodna, koliko je novca u spremnicima za novac i još mnogo toga

Svaki poduzetnik zna koliko su dragocjeni savjeti kolega i stručnjaka na početku karijere – prvi savjet je svakako: “Ne propuštajte dobre, prave prilike!". Prijavite se za Jumpstart predavanje sada!

Prijavite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon 01 309 1870.

26. svibanj 2024 10:58