Aktualno
StoryEditor

FOTO: Prvi ciklus Sirius Leadership programa završen s velikim uspjehom

24. Ožujak 2018.

Dodjelom uvjerenja i plaketa prvoj generaciji polaznika, u subotu je u prostorijama HUB385 završen prvi ciklus Sirius Leadership programa u organizaciji poslovnog tjednika Lider i konzultantske tvrtke Studio5. Riječ je o programu namijenjenom srednjem menadžmentu koji polaznicima, uz teoretski dio, omogućava i praktičnu primjenu naučenog.

Irena Jolić Šimović, direktorica i vlasnica Studija 5, uoči same dodjele istaknula je kako su polaznici svaki projekt odradili jako kvalitetno, u vizualnom i komunikacijskom smislu daleko iznad njezinih očekivanja, ponajviše jer je riječ o zaposlenicima velikih kompanija poput Kraša, Janafa ili Končara koji su u ovom programu sudjelovali u svoje slobodno vrijeme.

>>>Započeo je Leadership program Sirius za srednji menadžment

Uvjerenja i plakete u subotu su tako primili: Ivan Bator, Vjekoslav Budimir, Dinko Butković, Denis Čamber, Andrea Gotlin Skupnjak, Ivana Jagar, Nives Komljenović, Krešimir Lončarić, Sanja Ljubičić, Dijana Matošić, Sanela Milinić, Vanja Oštrić, Ksenija Pešl, Marko Petek, Erika Sinčić Ružić, Elizabeta Skoko, Rosa Stojnić, Damjan Škornjak, Danijel Štos i Damir Vrbić.

Sirius Leadership program trajao je od listopada prošle godine i sastojao od 10 modula ukupnog trajanja 100 sati. Moduli su bazirani na interakciji s polaznicima i podijeljeni na praktični i teorijski dio, pri čemu su u ovom drugom predavanja održavali renomirani stručnjaci s višegodišnjim iskustvom u menadžmentu. Osim toga, program je uključivao i "case study" metodologiju temeljenu na primjerima iz poslovanja, rad na projektima, ispit znanja te mentoring grupe za menadžere.

>>>Druga generacija Liderove akademije uspješno završila Seminar o korporativnom upravljanju

Uspješno okončavši program, polaznici su postali "people oriented" menadžeri koji povezuju strategiju i operativu, razvijaju sebe i svoj tim te posjeduju vještine kojima mogu izvući najbolje od svoga tima. Ili pojednostavljeno rečeno, spremni su preuzeti menadžerske uloge u svojim kompanijama.

Kroz različite module, sudionicima je bilo omogućeno učenje iz područja: poslovna strategija, projektni poslovni menadžment, financijsko poslovanje i analitičko razmišljanje, strateški marketing i prodaja, komunikacijski i prezentacijski alati, korporativno upravljanje iz perspektive CEO-a, digitalna transformacija, kako potaknuti inovativnost, backstage i frontstage of PR, upravljanje timovima i učinkom, leadership u praksi i upravljanje promjenama i transformacijama.

Za kraj, spomenimo i kako drugi ciklus Sirius Leadership programa počinje za manje od mjesec dana, točnije 20. travnja.

24. travanj 2024 08:20