Aktualno
StoryEditor

Radno vrijeme trgovina i benzinskih postaja za Uskrs i Uskrsni ponedjeljak

19. Travanj 2019.

Većina trgovina neće raditi u nedjelju i ponedjeljak zbog blagdana, no kupci će trgovinu moći obaviti u petak ili subotu jer tada svi rade redovno.

Poštovani kupci, obavite kupnju na vrijeme jer za Uskrs i Uskrsni ponedjeljak ne radimo, poruka je koja stoji na web stranicama KonzumaLidla.

Spar ne radi za Uskrs, ali neke poslovnice rade od 8 do 14 na Uskrsni ponedjeljak. Za svaku pojedinu poslovnicu radno vrijeme možete provjeriti na webu, pretragom prema adresi.

Plodine također neće raditi Uskrs, ali će u ponedjeljak raditi po nedjeljnom radnom vremenu. Ovdje tražilica na kojoj možete doznati radno vrijeme za svaku trgovinu.

Kaufland za Uskrs ne radi, a na Uskrsni ponedjeljak trgovine su otvorene do 16 sati.

U Arena Centru u nedjelju neće raditi trgovine, ugostiteljski objekti, Fina, Javni bilježnik niti poslovnica PBZ-a u sklopu trgovačkog centra, ali zato radi McDonald‘s, Cinestar, kao i neki kafići. U ponedjeljak će svi raditi po redovnom radnom vremenu, osim Fine, Javnog bilježnika i PBZ-a.

City Center one West ne radi za Uskrs, a u ponedjeljak će zatvorena biti jedino poslovnica Hrvatske pošte. City Center one East također ne radi, osim automat kluba Wettpunkt i kafića Leggiero, dok će ponedjeljak slobodno imati tek zaposlenici poslovnica Hrvatska pošta i RBA.

Vozače će sigurno zanimati i radno vrijeme benzinskih crpki za blagdane, ovdje su tražilice postaja Ine, Lukoila, TifonaPetrola, Croduxa.

03. prosinac 2023 10:04