Aktualno
StoryEditor

Ronaldo i Selena Gomez vladari Instagrama

30. Studeni 2017.

Portugalsku nogometnu zvijezdu Cristiana Ronalda prati puno više korisnika Instagrama otkako ondje postavlja sve više fotografija iz karijere i slika svoje obitelji, no pop zvijezda Selena Gomez apsolutna je "kraljica" te društvene platforme.

Ronaldo, koji je po Forbesovom popisu ove godine najplaćeniji svjetski nogometaš sa zarađenih 93 milijuna dolara, sa 116 milijuna sljedbenika na Instagramu drugi je po popularnosti u odnosu na 82,6 milijuna sljedbenika i šesto mjesto prošle godine.

No glavna zvijezda Instagrama je pjevačica Selena Gomez sa 130 sljedbenika u 2017. u odnosu na 103 tijekom prošle godine.

Ronaldo je nedavno objavio niz fotografija i video snimki zanimljivih njegovim obožavateljima. Na toj društvenoj platformi mogu pogledati fotografije i snimke koje se odnose na njegovu uspješnu nogometnu karijeru, ali i brojne slike članova njegove obitelji.

Instagram ima više od 500 milijuna dnevno aktivnih korisnika i 800 milijuna mjesečno aktivnih korisnika.

Platfoma im omogućuje objavljivanje fotografija, video snimki, a ove je godine, po uzoru na Snapchat uvedena novost, instant "priče" (stories). Instagram priče nestaju za 24 sata.

01. prosinac 2023 04:49