Aktualno
StoryEditor

Sutra okrugli stol na temu EU fondova i izvoza

01. Veljača 2018.

Okrugli stol EU fondovi i izvoz održat će se u petak s početkom u 12:30 na Vidikovcu 360°. U uvodnom govoru okupljenima će se obratiti potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta, dr. sc. Martina Dalić.

>>>Ministrica Žalac potpisala 8 ugovora za EU projekte vrijedne 115 milijuna kuna

Sudionici okruglog stola su Hrvoje Dolenec, glavni ekonomski analitičar Zagrebačke banke koji će govoriti o pozitivnim financijskim učincima izvoza na gospodarstvo, Miroslav Poljak, (Hrvatski izvoznici), član Uprave Končar Elektroindustrija d.d. kao višegodišnji uspješni korisnik EU sredstava govorit će o aktualnim projektima koje realiziraju ili će realizirati uz pomoć EU sredstava te s izazovima s kojima se susreću izvoznici.

>>>DZS: I uvoz i izvoz porasli u odnosu na lani

Zoran Vujčić, direktor tvrtke Multicom d.o.o kao korisnik bespovratnih sredstava za internacionalizaciju poslovanja govorit će o svojim iskustvima, a Marijan Pojatina, predsjednik Uprave tvrtke Olival d.o.o. kao dugogodišnji korisnik bespovratnih sredstava MGPO-a govorit će o iskustvu kroz konkretne primjere internacionalizacije svog poslovanja te o prednostima, preprekama, izazovima, mogućnostima te učincima. Nataša Mikuš Žigman, državna tajnica u Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta predstavit će dosadašnje ostvarene rezultate i plan za 2018. godinu.

Nakon okruglog stola održat će se svečana dodjela ugovora poduzetnicima.

20. travanj 2024 15:00