Aktualno
StoryEditor

Tarantino dovršio pisanje scenarija za film o Charlesu Mansonu

04. Studeni 2017.

Quentin Tarantino punom parom radi na svom devetom igranom filmu, koji ujedno i označava prekretnicu jer redatelj prvi put ne radi sa svojim dugogodišnjim suradnikom Harveyem Weinsteinom zbog optužbi za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje.

Prema pisanju Indie Wirea, Tarantino je dovršio pisanje scenarija za film te trenutno pregovara s nekoliko studija. Redatelj je na svojim prethodnim filmovima radio sa studijima Miramax i The Weinstein Company.

>>>Tarantino: Znao sam da priče o Weinsteinu nisu puke glasine

Fim trenutno nosi naziv #9, a detalji o njemu su prvi put otkriveni ovog ljeta kada je najavio da radi scenarij temeljen na ubojstima koje je počinila obitelj Mason. Prema izvorima, scenarij je sličan onom za Pulp Fiction, a jedna od priča fokusirat će se na Sharon Tate, čiju je ulogu navodno ponudio glumici Margot Robbie.

Prema tvrdnjama izvora, Tarantino je napravio likove za čije utjelovljenje na umu ima Samuela L. Jacksona i Leonarda DiCapria. Ipak, to za sada nije potvrđeno.

>>>John Malkovich propitivao je korijene zla na daskama Lisinskog

Budžet za novi film navodno iznosi približno 100 milijuna dolara, što ga svrstava u kategoriju s Tarantinovim filmom ‘Django Unchained‘. Jedini studio koji sigurno nije u konkurenciji za ovaj film je Disney jer Tarantinovi filmovi koji nisu primijereni za mlađu publiku se ne uklapaju u ostale filmove proizašle iz tog studija. Tarantino se nada da će snimanje filma započeti u ljeto iduće godine, a da će 2019. početi s prikazivanjem.

Tarantino je nedavno punio novinske stupce zbog skandala o seksulanom zlostavljanju od strane Weinsteina priznavši da je znao kako su neki navodi istiniti.

25. svibanj 2024 22:46