Aktualno
StoryEditor

Todorić postao djed malenog Vida

16. Studeni 2017.

Ivan Todorić i beogradska manekenka Milica Mihajlović postali su jučer po prvi put roditelji i to dječaka Vida. Sreću nije skrivao ni ponosan djed Ivica Todorić koji se prinovom u obitelji pohvalio na svom blogu.

‘Sreća koja se ne može opisati riječima, ali koja jednostavno traži da se podijeli sa svima. A danas je takav dan. Rodio se još jedan Todorić, mali Vid! Sve na ovom svijetu mogu mi oduzeti, mogu me ponižavati i progoniti, ali najveću vrijednost nikada nisu i neće moći - moju obitelj. I za nju se nikada neću prestati boriti‘, napisao je 66-godišnji djed na svom blogu.

Najmlađi Todorićev sin zajedno s djevojkom odlučio je prinovu dočekati u Švicarskoj. Nije poznato je li se par zbog velikog interesa medija oko slučaja Agrokor i svakodnevnog praćenja obitelji Todorić iz Londona privremeno preselio u Zurich, no 33-godišnja Milica se ondje, kako pišu mediji, prijavila pod prezimenom Todorić u privatnu kliniku Spital Zollikerberg. U posjet novorođenom članu obitelji Todorić pohrlili su Iva Balent te Ivan Čimbur, kojemu je ponosni otac vjenčani kum.

Ivan i Milica upoznali su se prije osam godina u New Yorku na modnoj reviji gdje je Milica nosila jednu reviju. Ona je ujedno i prva djevojka koju je 33- godišnji Ivan doveo u Kulmerove dvore, gdje je do nedavno živio s obitelji. Kada su počela hapšenja članova Uprave Agrokora Milica i Ivan, kao i ostatak obitelji bili su prisiljeni promijeniti adresu.

22. travanj 2024 22:03