Aktualno
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Što se događa u kompanijama braće Pivac, Stipe Matića, Jollyja…

10. Srpanj 2019.

Većinski vlasnik HOTELA PETKA iz Dubrovnika, MESNA INDUSTRIJA BRAĆA PIVAC, odlučio je isplatiti male dioničare i postao je jedini vlasnik. Miljenko Pivac jedini je član Uprave. Mario Grbić novi je član NO-a umjesto Laure Zoranić, a od ranije su u NO-u Drago Nosić (predsjednik), Mia Polić (zamjenica) i Ivica Grljušić.

Lidki Kulić Ujević dodijeljena je prokura u tvrtki JOLLY EKO iz Šibenika u vlasništvu Josipa Stojanovića Jollyja, koji je bio i direktor do ožujka prošle godine, kad je na to mjesto imenovao sina Domagoja Stojanovića.

Francesca Alessandra Chichi nova je direktorica HBO ADRIJE umjesto Marina Kariža. Michal Mizera ostao je direktor.

Željko Menalo zamijenio je Vladu Čondića Galinčića u NO-u PPK VALPOVO u vlasništvu Stipe Matića.

Krešimir Čemerika novi je član NO-a SPAČVE umjesto Ante Lučića koji je podnio ostavku.

Dosadašnji zamjenik predsjednika NO-a AGRODUHANA iz Slatine Mario Žurga nije više u NO-u. Novi su članovi Marinko Rakitničan i Suzana Domjanić.

Stipe Mihalj novi je član NO-a tvrtke ZDENKA-MLIJEČNI PROIZVODI umjesto Miloja Marića. Ostala trojica članova NO-a dobili su novi četverogodišnji mandat: Hrvoje Filipović (predsjednik), Ivan Fistrić i Ivan Knežević.

Dražen Galić novi je zamjenik predsjednika NO-a NOVE ORTOPEDIJE iz Zagreba umjesto Koste Kartela, a Nedeljko Klančir novi je član NO-a.

Mađarska tvrtka ASSIST TREND izašla je iz vlasništva ASSIST-TREND PAPIRA iz Batine (općina Draž). Direktor Ferenc Ginder ostao je jedini vlasnik.

Ivica Kukovačec novi je član NO-a DRVNE INDUSTRIJE ZELINA umjesto Luce Danielisa.

Zlatanu Jabučaru oduzeta je prokura u tvrtki AUTO HRVATSKA AUTOMOBILI.

Dvojica najvećih dioničara MGK-PACKA iz Kukuljanova (svaki po 37,82 posto) zamijenili su funkcije u NO-u. Sljedeće četiri godine Miljenko Galić bit će predsjednik, a Antun Petrić njegov zamjenik. Treći član NO-a Zoran Smokrović dobio je novi mandat, ali samo na godinu dana.

Anamarija Vučkovac i Matilda Družinec nove su direktorice u tvrtki VILE-MATILDE umjesto Saše Dragojevića. U Upravi tvrtke koja je sjedište prebacila iz Vodica u Zagreb još su direktor Miroslav Vučkovac i prokuristica Ruža Vučkovac.

19. travanj 2024 15:35